0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence boya yada değişen yoksa çok kelepir almış...Hayırlı olsun....
Babam bugun 2011 model 10 000 kmde gümüş gri bir corolla almış 43.000 tl ye arabada hata boya çizik hiçbirşey yok zaten bildiğim bir araba yan komşumuzun arabasıydı . piyasasını tam bilmiyorum arabanın fiyat nasıl acaba azmıdır çokmudur sizce birde bu arabalarda dikkat edilmesi gereken bir püf nokta varmı kullanım olarak?
Mehmet Can kardeşim. Baban aracı yazıldığı gibi ise kelepir almış. Benim aracımı gördün üstünde biraz aksesuarlarıyla 47000 den aşağı kesinlikle vermem ki üstelik sizin ki elegant hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
çok teşekkür ederim zafer abi şu an işkillendim bende yarın gidip görüp fotoğraflarını çekeyim siz daha iyi anlarsınız hangi versiyonu, araç comfort extra olabilirmi diye düşünüyorum şu an babamla telefonda konuştuğum kadarıyla en fullu dedi ama bir incelemek lazım çarşambaya kadar atarım fotoları görürüz bakalım elegantmı comformu peki abi comfort olsa bile fiyat güzel gibi duruyor dimi? arabayı ben biliyorum abi seninki gibi aynı jantları falan ama janttan anlaşılmıyor sanırsam versiyonu?
Babana sadece cruise sontrol ,start stop tuşu ve dikizde geri görüş kamerası varmı onu sor elegantmı değil mi anlarız ....Dediklerim varsa eğer çok iyi almış demektir....Bedava...
Mehmet hayırlı olsun güle güle kullan tabi babana vermedin avensisi adamda kendine araba almak zorunda kaldı..
Comfort extra olsa bile bence fiyatı iyi km de düşük jantları benim jantlardan ise serviste takılmıştır jantlar 1200 tl baban en full diyorsa elegant olma olasılığı da yüksek ama jantlar benim jantlardan ise comfort veya comfort extra olma olasılığı da yüksek.
Mehmet Can bıyığı bana yollasana.... Meslek icabı bırakamıyoruz bari arabaya bıyık yapalım...puhahahaha....
haha yollarım abi beğeniyorsan eğer bence hiç güzel durmuyor tavsiye etmem
Unutma ama....Sen altına adımı yaz... bir güzellik yaparım bende sana....
Hayırlı uyurlu olsun ... kazasız belasız inşallah..
Mehmetcim hayırlı olsun dostum güle güle kullanın bence iyi bir araç, keyifli yolculuklar dilerim.
sağolasın sercan öyle pek akılda olupta araştırılıp alınan bir araç değil ama sonuçta toyota ve corolla.