0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayneen umarım olmazda bir sorun olursa hep birlikte çözeriz zaten. Tekrar hayırlı olsun.
yabancılık çekmeyeceğim en azından şimdi git başka foruma üye ol sorular sor falan filan uzun iş
Sercan beni de tebrik et yaf bıyık sahibi olduk akşam akşam...Gerçi Mehmet Can babayı ikna edebilirse kesinleşir o iş .....
aynen emek abi birde gitmişim memlekete babamın vazgeçilmezi olmuş nede olsa patron o ne dese boynumuz kıldan ince
Olsun beyaaaa yapacak birşicik yok....eeepten aykırı gitcek halimiz yok ya babaya karşı.... ...Gerçi babalar bu sonradan takılan aparatları pek sevmezler yaaaa du bakalım hayırlısı.... [/quot hayırlısıyla abi bıyığın olucak seninde
emek abi bu arada araba tüplü imiş . aldığımız adam atiker bayii olunca takmış direk tüpü seninkide tüplüydü dimi abi bir sıkıntı varmı sürüşte vs?
Yok kardeşim gayet başarılı ben kendime çok kahrettim keşke alır almaz taktıraymışım diye....100 TL şhir içi 400 km falan....Benzinde bu devirde can dayanmaz....
Hayırlı olsun Mehmet kazasız belasız kullanın
Hayırlısı olsun mehmetcan iyi günlerde kazasız belasız binin inşallah
hayırlı uğurlu olsun güle güle binin kazasız belasız inşallah
zaten aldığımız adamda atiker bayii bir sıkıntı olursa direk ona giderim tam benlik oldu bu iş avensis babama corolla bana ben 100 liraya 280 km falan gidiyorum şehir içi avensisle sağolasın taylan yarın çıkıyorum yola saat kaç tan kaça büfede oluyorsun uğramak isterim bir
Valla Mehmet yarın şarköydeyim gece 12-1 gibi dukkanda olabilirim belkı özelden sana numaramı atayım
kerem abi bide fiatın sayfasına yazmışın araba gocurduyor diye arada beşik burçlarını gresle gocurtu gidiyor bir kaç aylığına sanırsam kronik doblolarda o sorun
Yok Mehmet amotisör rulmanı gidikmiş. Direksiyonu çevirince demire sürtme sesi geliyor ,servis sorun kronik parçada iyileştirmeye gidildi o yüzden stoklarda yok dedi..
he yeni kasa o zaman bu abi eski kasalarından var bizde onlardada beşik burçları öyle
Bu fiyata Elegant mümkündeyil derken anlaşıldıki değilmiş,benim 10 bin km de elegant otomatik lpg li aracımı 51 bin den aşşağı mümkündeyil vermem ayrıca lpg den yana gönlünüz rahat olsun bin km de taktırdım şuan onbin kmde bir sıkıntı yaşamadım inşallah sizde yaşamazsınız hayırlı uğurlu olsun