0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alakası yok diğer servislere göre gayet normal ve bakımdan dolayı bı sıkıntı cıkarsa karsınıza muhattap alıcagınız bırılerı var. Sanayıde hallederız abı derler baskada bısı demezler. Ayrıca şöylede örnek veriyim 2012 astranın 10.000 bakımında 1.137tl ödedik. O yüzden servis için bu rakam normal. İçki konusuna gelince zevk meselesi.
1137 TL'ye periyodik bakım mı olur?Onun içinde başka bir şeyler daha vardır.Balata vs. gibi. Opel'de bakım o kadar maliyetli değildir.
zevklerimiz aynı, benim favorimde aynısı, hatta şu anda elimde demleniyorum ufaktan servise gelince ; 10 bin bakımında hiç bir şey yok, benim hondanın 230 Tl. tuyotanınki kazık ötesi.................. opeli bilmiyorum ama mercedesin sitesinde bakım fiyatları yazıyor; 10 bin bakımı senin opelin fiyatının 1/5 inden az
mesut bey cevaplamış zaten ama toyota texoca marka bir yağ kullanıyor araçlarda ve toyota türkiye teknik ekibi bu yağı tavsiye etmiyor (türkiye şartlarına uygun değilmiş) önerim castrol veya mobildir. ben mobil kullanıyorum yağımı kendim götürüyorum. mobil ve castrol bayilimiz olduğu için. yazları memlekette oluyorum isteyene yağ konusunda yardımcı olabilirimde.
SAMSUNDA YENİ BİR ÖZEL SERVİS...
Kardeşim yav gidin forumdan bu ne yav yeter be. Ben japonyada parça getiren abimde bakım yaptırıyorum daha ucuza daha kaliteli. Forumun üstünde çıkış düğmesi var oraya basarsanız seviniriz.
Şimdiden teşekkür eder iyi bayramlar dilerimİlke bu uslubun hiç hoş değil.Sana yakışan bir mesaj ile tekrar bir düzenleme yapman gerekiyor.Buradan öyle görünüyor...
Abi değiştiririm özür dilerim adam her yere yazmaya başlayınca en sonunda ...
Önünde kocaaaaman yıllar var.Daha 18 yaşındasın.Bu ne sinir bu ne hiddet böyle.Sabırlı ve sakin olmayı öğrenmelisin.Senin yararına olacaktır