0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam bendede d-4d corolla var bügün aradım 20000 bakımı için 400 tl dediler valla çok garantısı olmazsa dışarda değiştirirdimbide arabam daha 13000 binde sadece 8 ay oldu 10000 bakımı yaptıralı gerçi onuda 8000km yaptırmıştım 6 ayda bir diye
Yetkili servisler yağı siz götürdüğünüz takdirde bakım yapmıyorlar mı? İlla onların yağını mı kullanmak gerek? Bilen varsa cevap alabilir miyim?
6 ay veya 10000 değil mi?
auris nasıldır bilmiyorum ama avensis 12 ay veya 10 000 km ama auris inde 6 ay olcağını sanmıyorum soygun olur 6 ayda bir servis renaultların 20 000 km mesela fiat 15 000 km
yaptırabiliyorsunuz Rıdvan bey sadece kayıtlara yağı müşteri kendisi getirmiştir diye ibare düşüyorlar, sanırım yağ ile ilgili bir sorun çıktığında mesuliyet kabul etmemek için.. ben geçen sene samsun derindere toyota servisinde yağı kendim dışardan alıp götürmüştüm..
mesut bey cevaplamış zaten ama toyota texoca marka bir yağ kullanıyor araçlarda ve toyota türkiye teknik ekibi bu yağı tavsiye etmiyor (türkiye şartlarına uygun değilmiş) önerim castrol veya mobildir. ben mobil kullanıyorum yağımı kendim götürüyorum. mobil ve castrol bayilimiz olduğu için. yazları memlekette oluyorum isteyene yağ konusunda yardımcı olabilirimde.