0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ertan bey bence çok düşünmeyin. Düşündükçe baktıkça kafalar iyice karışıyor. Bakın d4 e tüp de takılıyormuş. Alın gitsin Kerem beyin dediği gibi evladiyelik. On sene kullanırsınız. Eğer almayacaksanız benim 1.6 Avensis i size yapalım. 2.0 Exe yi ben alayım.
hayırlısı olsun bu arada temiz bir laci 1,6 avensis var bilgilerinize...
D4 motora tüp takılıyor .. Bknz benim araç.. 110 km sabit hızda son zamdan önce 23 krş yakıyordu ş dışı.. ş.içi zaten allaha emanet.... Siz 2007 bir avensis bulun evladiyelik...
2.0 motor = 0,23 kuruş doğru ise mantıklı şehir içi tüketim nedir?
Arkadaşlar öncelikle güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben Ankarada oturuyorum TOYOTA AVENSİS 2.0 Executive Elegant (2004 ve üzeri) almayı düşünüyorum fakat tüp takılmıyor diye biliyorum. BRC,PRİNS,ATİKER servislerine soruğumda aldıgım cevap bu. Sağlamlığına diyecek yok Toyotanın bir konu açmıştım ama kimse yorum yapmamış sizlerinde fikirlerini almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=46271.0
Bende Avensis Arıyorum. 2007 modelden aşağı olmayacak eski kasa km düşük olacak. (çok şey istiyorum galiba ). Varsa satacak arkadaş görüşülelim lütfen.
Sefa bey sanırım durumu anlatamadım Toyota almak istiyorum ama alacağım araba hakkında bilgi almak istiyorum.
Peki bu TOYOTA AVENSİS 2.0 motorların hiç birine tüp takılma ihtimali yok mu ? (Sıralı sistem) Hepsi mi D4 motor ?