0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bu değerler 3500 cc motora sahip arabalar için olmasın
benzinli bir avensisin yakıtından bahsediyor Çağrı bey.. Gerçekten durum böyle malesef...
abi senin araç 75 kuruş yaktı mı benzinde? bu arada lpg zammı hayırlı olsun msj geldi şimdi
75 değilde 65 yaktı .. bir kaç arkadaşım istanbul trafiğinde bu değerleri yakalamak için hiç zorlanmadıklarını söylüyordu
Arkadaşlar ben bugun ustamla bir avensis 1.6 elegant bakmaya gittim.Arabayı ustam detaylı inceledi 2010 model araba 1.6 kasayı kaldırmıyo dedi ve istanbul trafiğinde 45 kuruş yakar dedi ortalama.Bende vazgeçtim almadım 2.0 motor satan olursa 2010-2011 alıcıyım haberiniz ola.
kaldırıyo vallahi, hemde fişek gibi
peki 1.6 motor kasayı kaldırıyor mu_?
arkadaşlar bütçe yetersizliğinden dolayı t25 kasa avensise ara verip 1998-2000 model arası araştırmaya başladım en azından arabamı satınca üste fazla eklemem gerekmicek. bu araçlar hakkında bilginiz varmı? comfort-elegant-sol-sol extra diye gidiyor galiba daha kaç çeşit var bunlardan.
98-2000 model avensıs alacağına corollanı kullanmaya devam et. paran denkleşince hayalindeki avensısı alırsın. bana göre tabi
1.6 motor nasıl kaldırmıyor kasayı. hani kullanmasam bilmiyorum diyeceğim. bir de devrini aldımı maşallahı var. bu araçlar benzinde kullanıldımı daha da güzelleşiyorlar ha düşük devirlerde turbolu araçlar gibi ani depara kalkmıyor tabiki. ama gerçekten performansı gayet iyi. sonuçta 110 beygirlik motoru var ne de olsa