0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence de saçma olmuş adam akıllı farkı koysalar ya.Ama hızlanma bariz farkediyo bizde mi yaptırsak sercan abi
Hızlanmalar çok yalan Emre inanma benim Auris chipli halinden bile iyi hızlanır
Hayırdır abi ne yaptın Safire? 2.2 Dcat sandık motor bile getirirsin sen vallahi
Bakmasını bilmek gerek Varsın 35 saniyede hızlansın bana benzin göstergesini unutturuyor ya fazlasıyla yeter
+1Geçen hafta pazartesi veya salı fulledim depoyı bugün 1 diş eksildi gittiğim km yaklaşık 200 km . 550-600 km sonra tekrar fullerim .Fullerim dediğimde 60 lt almıyor 42-44 lt arası alıyor yani depoyu kurutana kadar kullansam 1000 km rahat yapacağım .Üstelik aracımda chip var ve bu değerler performanstan ödün vermeden aldığım değerler .
Ooh miss
Bu chip işi beni iyi sardı. Ankarada bu konuda detaylı ve doyurucu bilgi alabileceğim bir yer bilen var mı?
Sercan abi alırken boşuna fazla ödemedik . Şimdide sefasını sürüyoruz . Ben arabayı 36000 ne aldım ötv li 52000 di benzinli avensis elegant extra ötv li 48000 di bana ötv siz 32500 gibi bir rakama geliyordu çok kararsız kalmıştım ozaman sonuçta hem avensiz hem daha ucuzdu ama şimdi her petrole girdiğimde iyiki corolla dizel almışım diyorum . Kimisi alıp tüp taktırsaydın dedi ama ben tüpe karşıyım . Bu arada abi senin chip ne oldu almayı düşünüyormusun hala ?
Aynen benim verdiğim parayla neler alırdım da boş ver Chip olayı, açıkcası TRD olmadan takasım gelmiyor servisle hep muhabbetini yapıyorum getirtseler alacağımda yok, bir de ben performansından memnunum açıkcası çok da iyi ivmeliyor bir de alınca basarsam o zaman daha kötü olacak Güzel kardeşim bu şekilde düşünüyorum.
Abi TRD ürünlerini Türkiyede bulmak malesef zor aslında bende memnundum performansından ama biraz daha iyi olmasını istediğim için aldım .Chipi alıncada insan kendini basmamak için zor tutuyor ben daha önce daha sakin kullanırdım aracı şimdi özellikle kırmızı ışıklarda en öndeysem basmamak için zor tutuyorum kendimi .
İşte bende o sebepten yani ışıktaki kalkışta basmamak adına takmak istemiyorum sonuna kadar direneceğim, olmadı takarım bende bir chip
Abi takarmısınız takmazmısınız bilmiyorum ama takarsanız ben şimdiye kadar boşu boşuna takmamışım diceksiniz . Şaka bir yana bazen gerçekten ihtiyaçta oluyor çok gerekli mi derseniz bence çokta gerekli değil ama verdiği güce 400-500 tl verilir üstelik ilerde alacağınız dizel aracada söküp takabiliyorsunuz .Bir zamanlar xenon fara 750-1000 tl verenler oldu bu fazlası ile 400-500 ü hak ediyor .
Mahmut kardeşim, sen şimdi neden benim chip aşkımı depreştirdin ne güzel ufak ufak sağdan sağdan gidiyordum hem ekonomik hem cool ben bir sanayiye uğrayayımda chip araştırayım