0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi benim suçum yok virüs gibi birşey bu . Ben 2009 da aldığım corolla zamanından yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyordum chipi alamdan öncede çok araştırdım yazılım mı box chip mi diye en son ikisinden vaz geçtim sonra Abdurrahman abi bir konu açtı 1-2 haftada chipi almış buldum kendimi . Abi eğer arabayı çok uzun süreler kullanmayı düşünmüyorsan almanı tavsiye ederim ama ben arabayı en az 250000 km kullanırım diyorsan bence alma çünkü mutlaka azda olsa zararı vardır ben hiç zarar vermediğine inanmıyorum . Ben aracı maksimum 80000 bilemedin 100000 km kullanırım ondan aldım .
Bu chip işi beni iyi sardı. Ankarada bu konuda detaylı ve doyurucu bilgi alabileceğim bir yer bilen var mı?
Mahmut kardeşim, bilgilendirme için teşekkürler,ben aracımı uzun yıllar kullanmayı planlıyorum,chip zararına gelince basarsan var normal kullanırsan normal böyle bir döngü o yüzden pekde yaklaşmıyorum.
Necati filtreden memnunmuydun sen.
aurisime K&N almamıştım ama şuan astramda turbo oldugundan bunada yine kutu içi K&N Aldım ve gerçekten inanamayacağın kadar fark etti...hatta aracın sesi bile çok net değişti ,kutu içi olmasına rağmen...ben şiddetle tavsiye ederim...
Ben asıl bu filtre girişimine başlayayım Teşekkürler sağol Necati
Ya, bu videoyu yokuş yukarı mı çekmişler?
Ne bilim. İlk kalkış normal kalkışı mı?