0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Shell Turkiye'ye derdimi mail yoluyla iletmeye karar verdim. Yolladigim mail'i aynen veriyorum;Merhaba,Uzun bir süredir Shell akaryakıt kullanmaktayım aracımda, babam da benim gibi Shell akaryakıt tercih etmekte. Sürekli olarak E-5 Yanyol Bostancı'daki istasyonu kullanıyoruz, akaryakıttan da oldukça memnunuz.Sorunum istasyonda çalışanlar ile alakalı. Benim aracım benzinli motora sahip, babamın aracı ise dizel. Her gidişimde dalgınlık ile söylemezsem benim aracıma 97 oktan benzin, babamın aracına ise GTL motorin koyuyorlar. Bir kez bile bana hangisini tercih ettiğim sorulmuyor, bazen 95 oktan benzin talep ettiğim halde 97 oktan benzin konulduğu oluyor. Problemimi her seferinde çalışanlara iletiyorum ve her seferinde "97 daha iyi." cevabı alıyorum pişkinlikle, kusura bakmayın bile denmiyor, ve eğer çalışanlarınız müsade ederse kendi aracım için daha iyi olana ben karar vermek istiyorum. Çalışanlar için, araç pompaya yanaştığında "95 mi 97 mi?" veya "Normal mi GTL mi?" şeklinde soru yöneltmek zor olmasa gerek. Çok şey talep ettiğimi düşünmüyorum.Sorunu yaşadığım süre de gayet uzun, kendi aracımla 1.5 yıldır yaşıyorum aynı sorunu. Bu şikayeti yapmama sebep olan ise bugün annemin benim aracımla benzin almaya gitmiş olması, 95 oktan istemeyi unutmuş ve her zamanki gibi 97 oktanı hemen doldurmuşlar ve her zamanki gibi anneme de "97 daha iyi." demişler ve artık çileden çıkmamı sağladılar.Shell Türkiye'ye bir soru; ben mi 95 oktan veya Normal motorin şeklinde özellikle bir talepte bulunmalıyım yoksa çalışanlar mı bunu bana sormak zorunda? Örneğin, bir lokantaya girip bir yemek söylediğinizde acılı mı acısız mı diye sorulmadan keyfi şekilde bir yemek konulsa önünüze memnun olur musunuz o lokantadan?Ürünlerine güvendiğim bir markadan pazarlama stratejileri sebebiyle vazgeçmek istemem, ama bahsettiğim istasyonun gidişatı beni vazgeçmeye zorluyor. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Gereği yapılmayacaksa da sebepleriyle beraber öğrenmek isterim.Gökhan Toy
Satış elemanlarının size sorması gerekir. istasyon yetkilisi gerekli açıklamayı yapmış. ama malesef aynı sektörde olduğum için söylüyorum, bazı çalışanlara ne kadar eğitim veririlirse verilsin kendi bildiklerini okumaya devam ediyorlar... sonrasında gelen şikayetler üzerine gelen hazin son bellidir. sorununuzda ortadan kalkar umarım
İnsanlarla birebir dialog yapılan yerlerdeki elemanlara gerekirse 3 kuruş fazla verilmesi bu gibi durumları engeller kanatindeyim..Madem elemana az maaş vermek istiyorsunuz koysanıza kasaya da bir tane cahil adam.. 300 tl yerine bir kere 30 tl geçsin de yada para üstünü yanlış versinde göreyim.. Hemen çıkarırlar işten yada maaşından kesilir..Keser misali hep kendinize hep kendinize yontuyorsunuz..Gülsüm lafım sana değil karşımda bir shell yetkilisi olmadığı için ortya fikrimi söyledim..
Kale gaz candır =) gidiyorum sorgu sual yok dayılarımın hepsi allaha emanet zaten; benzindede opet candır "ne koyuyim abi la şşt abi" sorusunu sormadan arabaya bakmıyolar bile... Geçen gün İstanbulda bir shell'e girdik adamlarda ne sorgu var ne sual dizel arabaya benzin pompasını uzatmaya çalışıyo... kalabalıktan yılmışlar heralde adamlar...