Gönderen Konu: Shell Musteri Hizmetleri  (Okunma sayısı 3872 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Shell Musteri Hizmetleri
« Yanıtla #20 : Mayıs 30, 2012, 18:27:39 »
Aslında arabaların depo kapaklarının üstüne sticker koymalı "sadece mazot" "sadece 95oktan benzin"  ozaman düzelir . :islik: 8-)

Total istasyonu bu dediğiniz uygulamayı yapıyor Muammer abi.. benim aldığım yerde öyle en azından..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 30, 2012, 18:27:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 30, 2012, 18:52:18 »
benim tercihim her zaman opetten yana corollayı alalı 4bin km oluyor her zaman opetten ve aynı benzinlikten alırım. Opette hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım hem performansından hemde müşteriye olan yaklaşımlarından çok memnunum.

Corsa'ma E-5 Maltepe mevkiisi yanyoldaki Opet'ten 95 oktan benzin aldim denemek icin 50TL'lik, ertesi sabah araba gaz yememeye basladi, EGR valfi degisti. Sonra da sattim araci.  :)
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 30, 2012, 19:09:02 »
Corsa'ma E-5 Maltepe mevkiisi yanyoldaki Opet'ten 95 oktan benzin aldim denemek icin 50TL'lik, ertesi sabah araba gaz yememeye basladi, EGR valfi degisti. Sonra da sattim araci.  :)

sadece bu aracım için değil önceki araçlar içinde her zaman opeti kullanırdık fakat hiç öyle bir sorun yaşamadım ben sizin yerinizde olsam yasal yollara başvururdum bu konularda çok ilgililer
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir memleket gibidir gemi...
    • 9GAG - Just For Fun
  • Kilometre: 140
  • Model Yılı: '06
  • 1 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 30, 2012, 19:15:47 »
sadece bu aracım için değil önceki araçlar içinde her zaman opeti kullanırdık fakat hiç öyle bir sorun yaşamadım ben sizin yerinizde olsam yasal yollara başvururdum bu konularda çok ilgililer

Surekli İstanbul'da olamadigim icin bu tarz konularla ugrasamiyorum, zaten tam olarak emin de degilim benzin kaynakli olup olmadigindan fakat tam denk geldi ertesi sabaha.
Beşiktaş JK Kongre Üyesi - TMMOB JMO Üyesi - Beşiktaş'ın Şövalye Ruhlu Semt Çocuğu - Bahriyeli

'06 Corolla HB 1.6 16V VVT-I Sol Spec. (SR + CC)  A/T - /////ALPINE PMX-F640 SBE-1243BR SPG-17CS SXE-1325S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 30, 2012, 19:37:57 »
Bu tamamen 97 oktanı satma taktiği. 100 kişiye bu taktiği uygulasalar. 75 tanesi itiraz etmeden kabul etse 25 tanesi itiraz etse yine kardalar. Ben FULL'den alıyorum. FULL'de 95 ile 97 nin fiyatı aynı. Hal böyle olunca ne koysalar fark etmiyor. Ayrıca hep 95 koyuyorlar. Ben FULL kullanın derim.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 30, 2012, 19:49:17 »

Boyle bısey benımde basıma geldı. Eskı aracımda focus da benzınım bıtınce opete gırdım ıstasyon sahıbı tanıdık dıye cekınmeden depomu doldurdum. Evıme yaklasmısken araba gaz yememeye basladı 10 km uzzerıne cıkmıyor. Park ettım aracı sabah calıstırdım bıraz normale dondu. Ama yıne gaz yememeye devam ettı servıse goturdum dırek aracda bısey yok ded?ıler. Sundan kaynaklandıgı soylendı ama sureklı aynı yerden yakıt aldıgım ıcın ( kendı calıstıgım ıstasyondan ) arac o yakıta alısıyormus bu gıbı sorunlar yapabılıyormus. Ama ben yınede yolda da kalsam almam bırdaha opetten. Cunku bp ya da shell den de yakıt aldım boyle sorun olmadı.
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 30, 2012, 20:15:28 »
Ben ANkara Kolejin orda Libya Caddesindeki Shell den alıyorum. Gayet güzel davranıyorlar. Epeydir ordan alırım personeli çok güler yüzlü. memnunum açıkçası. Stickeri de Opet te yaptı bir pompacı arkadaş. Benzin almak için yaklaştım sordu hangisini istediğimi 95 diyince hemen gitti 95 oktan stickeri yapıştırdı iç kısma. Yapıştırdıktan sonra da "abi yanlış benzin vermesinler yapıştırayım da dedi"
Gelelim müşteri hizmetlerine Müşteri hizmetlerinde şu ana kadar problem yaşamadım her telefon edişimde çok iyi davrandılar.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra