0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota bayi nin size yaptığı kesinlikle ahlak dışı bir harekettir. Ama bu bayilerin yanlışlarını toyotaya mal etmemek gerektiğini umuyorum. Gökhanın da bahsettiği gibi, satın alırken olmadığını bilerek satın almışsınız. Maalesef dediğiniz hususta , bende az kaldı kanacaktım ama, tercihimi başka araçtan yana kullandım. Ayrıca vw grubu bayilikleri efsanesini de bence hiçbir markayla kıyaslayamayız. Plazalardaki ilgisizlikleri, sipariş verilen araçların komik şekilde değişik gelmesi. Türk toplumunun çoğu sizin, bizim kadar bilinçli hareket etse zaten hiç vw satılmaması lazım. Eşdeğeri ve ona alternatif olan bir çok araç varken, hala yüksek meblağlarda satılması, tr pazarındaki bayilerin şımarıklığını bence git gide arttırıyor.
Hocam başka bir nickle vw forumuna da takılıyorum.İnan bana orada da bu tür durumlar oluyor.Bu demek değildir ki Vw yada Toyota 5 para etmez.Siz de zaten bayiye siteminizi belirtmişsiniz.Bu tamamen bizim bayilerin 3 kağıtcı durumu...Doğuş oto çok çok müşteri kaybetti bence son yıllarda.Klimasız golf zaten bir fiyasko...Ama şu da bir gerçek gelen ilk parti bittikten sonra.Tüh bee klimasız kalmamış diye yakınanı bile varmış.Bu golf soğuk iklimlerdeki insanlar için yapılmış.Bizimkiler de acaba bunu biz satarmıyız deyip getirmişler...Sonuç ortada.Bazen insan o kadar kızıyor ki...1 tane tüplü şahin...Cms 40...Helezonları kestir.Arabayı pıstır. Arkaya 2 tane gayık apollör.Bir de minicik direksiyon.Oh...
toyota yı anlamakta bende zorlanıyorum , türkiyedeki araba satışlarında toyota ilk 3 de oluyor , ona rağmen yol bilgisayarlarına senelerdir türkçe menü koymuyor,volvo nun bile yol bilgisayarında türkçe dil seçeneği var ama bizde yok
Bir Citröen C4 alın full + full, ön cama da Garmin navigasyon takın 250 TL'ye cillop olur 4 camı da tek dokunuşla açıp bir depoda 1050 km şehir içi gezip programlanabilir cruise controlun tadını çıkarırsınız. Sağdan soldan gelen ufak tıkırtıları boşverin. Toyotanın da depo çalkalanıyormuş zati
Gayık apöllör:)))))))))))))))))))))))))