0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ortada bir yanlış var sanırım. klimasız golf kimseye araçta standart otomatik klima var diye satılmamıştır. istek üzerine klimasız da üretilebiliyor. klimasız corolla istiyorum ben dediğinizde kimsenin size olumlu bir yanıt vereceğini sanmıyorum. vw'de herkesin istediği donanımı ekleyip çıkartabilme özgürlüğü var. fiyatlandırma politikası tartışılabilir fakat toyota'da alabileceğiniz donanım ve opsiyonlar belli.
:olu:daha geçen ay benim yeğene aldık, hemde start/stop özellikli olan dizelindenhiç bir yerinden ses mes gelmiyor, sadece tip yok arabada
Hakan Bey,Dogus Oto bir süre önce arac yetistiremedigi icin Rusya icin üretilmis araclari alip Türkiye'de standart donanim olarak satti. Bu araclarda klima ve elektrikli cam bile yok. Ve millet de tipis tipis gidip aldilar. Hayirli olsun diyoruz. Bu yüzden sattiklari aracin donanim listesi her ay degisiyordu. Ne ALD ne de Dogus sütten cikmis ak kasik degil.
doğuş oto hakkında o kadar kötü şey yazılmış ama bakıyorum, müşteri memnuniyeti adına, websitelerinde olmayan ve opsiyon olarak sunmadıkları donanımları bile getirebiliyorlar. toyota ise opsiyon olarak sunduğu şeyi getirmekten aciz
Hocam başka bir nickle vw forumuna da takılıyorum.İnan bana orada da bu tür durumlar oluyor.Bu demek değildir ki Vw yada Toyota 5 para etmez.Siz de zaten bayiye siteminizi belirtmişsiniz.Bu tamamen bizim bayilerin 3 kağıtcı durumu...Doğuş oto çok çok müşteri kaybetti bence son yıllarda.Klimasız golf zaten bir fiyasko...Ama şu da bir gerçek gelen ilk parti bittikten sonra.Tüh bee klimasız kalmamış diye yakınanı bile varmış.Bu golf soğuk iklimlerdeki insanlar için yapılmış.Bizimkiler de acaba bunu biz satarmıyız deyip getirmişler...Sonuç ortada.Bazen insan o kadar kızıyor ki...
toyota bayi nin size yaptığı kesinlikle ahlak dışı bir harekettir. Ama bu bayilerin yanlışlarını toyotaya mal etmemek gerektiğini umuyorum. Gökhanın da bahsettiği gibi, satın alırken olmadığını bilerek satın almışsınız.
Ayrıca ülkemizde bugün bile çok yakar diye 50 derece sıcakta cam açıp gezen ileri zekâlılar da var.Bu Vosvoslar da bu tiplere hitap ediyor sanıyorum.
Ayrıca Vw servisleri her konuda müşterilerine yardımcı oluyorlar.Bu Vw'den Audi'ye Seat'a kadar böyle.Şahsen her iki markanın da müşterisiyim ve Vw grubu servisler Toyota'ya göre kat be kat üstünler.Vw grubuna ait orijinal bir parçayı yeni ya da ikinci el fark etmez,götürdüğünüzde gerekli montajı makul bir ücret karşılığında takıyor.Örnek vermek gerekirse Vw Crafter aracım için Almanya'dan navigasyonlu (Almanya'da Crafter'ın opsiyon ürünü) ikinci el Dvd player getirtecektim.Hatta şase numaramı girip sistem olup olmayacaklarına bakıp bana onayı verdiler."Getirin Takalım" dediler.Daha sonra servis arayıp,ilgili ürünün Türkiye güncellemesinin olmadığını ( sadece Avrupa yakası mevcut.Anadolu kısmı yok) getirtirsem navigasayonu kullanamayacağımı söylediler.
+1453Ayrıca ülkemizde bugün bile çok yakar diye 50 derece sıcakta cam açıp gezen ileri zekâlılar da var.Bu Vosvoslar da bu tiplere hitap ediyor sanıyorum.
meselenin özü işte budur. toyota türkiye servisleri suya sabuna dokunmadan çalışıyor. iyi servis hizmeti deniyor ama fabrika çıkışlı araçların içini açmadan servis hizmeti veriyorlar. bakın taktıkları aksesuarlara; herkesin kendisinin rahatlıkla takabileceği uzmanlık gerektirmeyen aksesuarlar. yani suya sabuna dokunmadan sorun çıkarmayacak aksesuarlar. ( konsol kutusu, kapı koruma, krom kit " başlı başına saçmalık çok matah bir olaymış gibi krom kit için ayrı bir broşür hazırlamışlar " )ab ülkelerinin broşürlerine bakıyorum, cruise control, navigasyon kiti, geri vites kamerası vs gibi yukarıdakilere göre iyi uzmanlık gerektiren şeyler var. yani toyota türkiye servisleri iyi demek biraz abest kaçıyor. vw servisleri ne isterseniz getirip takıyorken, toyota da yok böyle bir durum. buradan iki sonuç çıkartırım, ya bu aksesuarları takabilecek kalifiye elemanları yok ( bu bana yüksek bir ihtimal geliyor hangi servisine sorsam toyota touch&go güncelleme kitini, suratlarında neyden bahsediyor bu ifadesi vardı ) veya araçlara ekleme yapıp sorun çıkması riskini almak istemiyorlar ( bu saçma olur ama burası türkiye )bu arada bahsettiğim navigasyon olayında yazmayı unuttuğum bir husus var. ben navigasyon güncellemesi için ilk başlarda şikayetçi olduğumda, toyota müşteri hizmetleri bunu da dedi;" toyota touch&go güncellemesi yapılmıyor. ama olurda bozulursa toyota touch sisteminiz, size touch&go güncellemesi yapabiliriz "daha ne denebilir?
Toyotaların bom boş olduğu dönemlerini daha çok seviyorum(2002 öncesi)şimdi bir sürü gereksiz aksesuara para ödüyoruzmesela sigara içtiği için hiç cam kapatmayan ama arabasında kullanmadığı halde kiliması olan bir arkadaşım varmesela cruze olayının çok lafı ediliyor, benim aracımda var ama hiç kullanıyorum, tabiki satın alırken onun parasınıda çatır çatır aldılar bendenhele o yağmur ve far sensörlerini hiç anlamıyorum, yakında gaz ve fren sensörleride çıkar, arabaya bindiğimizde sadece direksiyonu tutar huşu içinde etrafı seyrede ede gideriz artık
bir toyota satıcısının bunu yapması toyota'yı kötü yapmaz.
-1923Belki parayı bedava kazanmıyorlardır sizin gibi? olabilirmi ?