0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet radyoda sol hoparlörler çalışıyor. Audiosystem ile sd kart ve aux denedim ikiside de sol çalmıyor.
Tekrar açıp taksaydınız Süleyman bey. Hala devam ediyorsa yakamoz elektroniği arayın yardımcı olsunlar.
İlk fırsatta söküp tekrar takacağım. İnşallah soket tam oturmamış falandır.
Söküp kontrol ettim. Soketin kablolarını oynayınca sola ses veriyor. Soketin içinde ya da kablosunda temas sorunu var. Satıcıyla irtibata geçtim, ürünü değiştireceğiz.
Ben n11de Trtuningshop diye bir marketten aldım, yakamoz elektronikten ayrı mı oluyor bilmiyorum.
Bende de aynısı var ve dört yıldan fazladır sorunsuz kullanıyorum. Bir şey dikkatimi çekti o soketlerin bazılarının uçları boş mu? Normalde hepsinin tamamının dolu olması gerekiyor diye biliyorum.
Yenisiyle değiştirmedi yani yakamoz elektronik. Bende sorunsuz dinliyorum. Aux kablosuyla benim sol hopörler çalışmıyor. Samsung cep telefonlarının bazi serilerinde sorun var dedi. Üstüne düşmedim. Ancak usb ve sd kart sorunsuz çalışıyor. Birdaha görüşün Süleyman bey değişim talep edin.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 14, 2016, 14:20:04Sedat abinin dediği gibi 5+7pinli soketlerde boşluk var...o yüzden siz bu fotoyu da yollayın
Arkadaşlar Merhaba, bende bu aparattan almak istiyorum fakat benim teyp cd'li değil. Kaset çalarlı. Bu aparat uyum gösterir mi? Teybin arkasında varmıdır cd changer çıkışı. Teşekkürler
Arkadaşlar arabayı satarken bu audio system müzik aparatımızı alsak başka arabaya uygun kablo temin edip kullanmak mümkün olur mu?
Hocam senin sorun teypteki soket girişinden kaynaklanıyor.Değişimden gelen 2. Üründe hata verdiyse teypin fabrika hatası olabilir. Etrafında makyajsız kasa bulsan dene derim. Sİte içinde de satarsınız
Makyajsız kasada pinler farklı taktırırken başıma geldiTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birkaç usta! gezdikten sonra nihayet iş bilen birine denk geldim ve sola ses vermeme sorununu hallettik. Teypteki soket girişinin anakarta bağlandığı yerde lehim boşluğu varmış, o çözülünce ses de vermeye başladı.Makyajlı ve makyajsız e12 de soket girişi farklı. Benim merak ettiğim, herhangi başka bir arabada kullanmak üzere bu audiosystem'in o arabaya göre kablosunu bulabilir miyim?