Onun zaten sallamasyon konustugunu biliyodum
insallah senden bi icad cikarda lehimle aux yaparsin 
Benim yapmak istedigimde oydu fakat empedans sorunumuz var sanirim
Benim yapmak istedigimde oydu fakat empedans sorunumuz var sanirim
Kolay gelsin insallah yaparsin
Pes ettim. Olmuyor
Hadi ya neyse sende alirsin bir aux ozaman
Cihaz tamam arkadaşlar ne ortalıkta kablo nede ortalıkta dolaşan bi cihaz kapak lı bölmeye gömdüm.
Merhabalar nasıl yaptın onu ben de öyle sabitlemek isterim. yapıştırdınız mı? Çok beğendim hayırlı olsun
Pes ettim. Olmuyor
Riske girmeye gerek yok İlke.
Çak Changer'i, yürü.
Merhabalar nasıl yaptın onu ben de öyle sabitlemek isterim. yapıştırdınız mı? Çok beğendim hayırlı olsun
Merhaba,
O kapaklı bölmede kablo ucu geçecek kadar yer açtım sonra çift taraflı bant ile bölmenin üst kısmına yapistirdim. (:
Bu audio system zımbırtısından dün aldım ve taktım.
Ancak sadece 3. CD'yi açabiliyorum

USB'deki diğer klasörleri görmüyor nedense. Galiba 6 CD yani 6 klasör mü destekliyor ne, şu anda 10 klasör var... biraz daha kurcalayayım en iyisi.
hangi markayı aldın ve biraz daha kurcala gerçekten almayı düşündüğüm bir alet
fiyat aldım bir siteden 170.tl dedi

audio marka
audio marka
Ben kullaniyorum audio güzel
Bu audio system zımbırtısından dün aldım ve taktım.
Ancak sadece 3. CD'yi açabiliyorum 
USB'deki diğer klasörleri görmüyor nedense. Galiba 6 CD yani 6 klasör mü destekliyor ne, şu anda 10 klasör var... biraz daha kurcalayayım en iyisi.
Merhabalar ben 3 yıldır kullanıyorum bu cihazı ve çok memnunum. SD kart kullanırsanız daha iyi olur, kart okuyucular bazen problem çıkarabiliyor. Bir de klasör isimleri CD01, CD02....CD15 gibi olmalı bendeki 15 klasöre kadar destekliyor ki bende o kadar müzik yok çünkü binlerce parça demek...
audio marka
aynı cihaz, audio system dedim ya, fiyatı da aynıydı.
Akşam eve dönerken SD kart taktım, içinde 32 kalsör vardı (yani CD01 ile CD32 arası).
Bu sefer de 3. ve 6. klasörü gördü.
çözecem bunu, hırs yaptım
Alper gizli klasör yok degil mi?
yok, hepsi aynı, içindekiler farklı bir tek
yok, hepsi aynı, içindekiler farklı bir tek
Bence SD kartı FAT32 olarak biçimlendir. Sonrada yeniden düzele klasörleri, olmadı teybi resetle
Dün akşam belki dosya isimleri uzundur veya karakterler kafasını karıştırıyordur diye bütün mp3'leri de 01.mp3 02.mp3 vs... diye adlandırdım, onu da yemedi.
İlginç olanı, 3. ve 6. klasörü kopyaladım, yani mesela CD09 da CD03'ün aynısı. 3'ü oynatıyor, 9'u görmüyor...
kurcalamaya devam...
Yok, galiba alette sıkıntı var,
SD kartı formatladım, içine 6 tane klasör açtım, klasörlerin hepsine aynı mp3'leri attım (çaldığından emin olduğum, hani şu CD03 içinde olanlar).
Ama yine sadece 3. ve 6. CD'yi görüyor
Yok, galiba alette sıkıntı var,
SD kartı formatladım, içine 6 tane klasör açtım, klasörlerin hepsine aynı mp3'leri attım (çaldığından emin olduğum, hani şu CD03 içinde olanlar).
Ama yine sadece 3. ve 6. CD'yi görüyor 
İsterseniz bi teybi resetleyin belki de düzelir. CD çalarda disk var mı acaba bu da kafasını karıştırıyor olabilir. Bende olmuştu çünkü. İnşaallah çözersiniz
CD var galiba içinde, çıkaralım bakalım. Bir de arkadan kablolarını söker denerim... Bazı araçlarda montaj sırasında teyp gücünün sökülmesi gerekiyor diye yazıyor çünkü klavuzda.