0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben istiyorum demiyor da babasını bahane ediyor çakal.
Bunu sana göndereyim dersem, ocağıma incir agacı dikiyorsun deme ihtimalin var.Hem eMeL için yaşın küçük daha, önce küçük arabalardan hevesini bir al, daha sonra görüşelim
Bakınca maşallah dedim. E46 benimde çok sevdiğim bir kasası 3 serisinin, hatta en sevdiğim kasası diyebilirim. Aracında gerçekten kondisyonu gayet iyi duruyor. Daha önceden kullandığınız araçları bilmiyorum fakat 99model bir d segmenti araç kullanmak, bir anlamda bazı yükümlülükleri de almaktır. Kendimde olduğundan biliyorum. Aracın km si fazla olmamasına rağmen yaşından dolayı, değişim süresi gelen yoğunlukla mekanik ve elektronik parçalar olacaktır. Ve özellikle titiz bir kullanıcıysanız. Araç sürekli az az para tırtıklayacaktır sizden. Bazen büyük rakamlarda çıkıyor. Misal klimanın yön seçen elektrik motoruna 480tl vermek zorunda kalmıştım ben volvo için. Tabiki bmw nun yedek parça perspektifi çok daha geniştir. Bence bu araçta tek olumsuz olabilecek yan budur. Bunu göze aldıysanız, çok mutlu olacağınızı düşünüyorum bu araçla. Kusur bulmak zor, fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla.
aldiniz yani Hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
ilana baktımda şimdi sahibinden.com aracılığı ile satılmıştır diyor, hayırlı olsun güle güle kullan.
tebrik ederim çok iyi bir seçim. e 46 en sevdiğim hatta olursa 2001 e46 3,25i istiyorum. bugün fabrikada olmasam kesin ilana bende bakardım. enişteme arıyoruz böyle bir araba ama renk tutmuyo. bu fiyata sıfır araba var diyen arkadaşlara burdan 13 yaşındaki aracın donanımında bir araç kaç tl dir sormak istiyorum. Vergisi ahım şahım değil 600 tl gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.yakıtıda gerçekten sizi şaşırtacaktır. 6 silindirin ciğerden gelen sesine kulak verin gerisi hikaye.. hayırlı olsun kazasız belasız.
Düp takarsan çekerim Taylooooo.
Ona Sabri Bintepe karar vericek Olsun taksakta sen yinede benzınde çekersin
İyide birader işsiz güçsüz olan benim niye bana yükleniyorsun
Dizelcilere ölüm
Bmw ye atacağım benzinle ben 1 hafta gezerim bea.
Aurisle yanlayamazsın ama Lan sen gelde benzın köpeğin olsun
Biii dakikaa bir sanieee, yanlamak mı benzin bendenn beaa sen anlayacağım dilden konuşsana.
hayırlı olsun taylan, Allah utandırmasın...
Hayırlı olsun ciğerim