0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Donanımına sağlık. Hayırlı olsun şimdiden Taylocum.
Çok diri duruyor.Gidince mutlaka gösterip alın nolur nolmaz Hayırlı olsun şimdiden.
Tayloooom kardeşim hayırlısı olsun çok iyi araç bence resimlerden de belli oluyor güle güle kullanmak nasip etsin allahım.
Araç çok güzel ve diri görünüyor. Yaşına göre km de çok düşük ama bu para bu araca değer mi bilemiyorum bu fiyata bir çok sıfır araç seçeneği varken, sonuçta 13 yaşında bir araç ve siz çok daha bir yüksek model aracı satıp bunu seçmişsiniz. Kısaca şahsi fikrimi belirteyim araç 2000 motor yakıtı vergisi ve yaşından dolayı kaskosu filan çok yüklü çıkacaktır. Hayırlısı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Yok Tailom kalitesi diriliği ortada ona birşey demiyorum şahsi olarak bu kasayı pek sevmiyorum sadece
taylo 5,20 ye ne oldu hayırlısı olsun..
hayırlısı bende bir kaç gndür bakıyorum bmw lere tesadüf olmuş 2002 model 2007 de trafiğe çıkışlı 3.20 dizel buldum 200 000 km de idi kmde korkmasan bir bir düşün istersen
Araç çok diri duruyor Taylan Bey. Ancak kesinlikle aracı serviste iyice baktırmanızı ve bakım yapılan yetkili servisi arayıp sorgulatmanızı öneririm. İnşallah sorunsuz bir arabadır da senelerce sorunsuz kullanırsınız.
piyasadan haberim yok ama arac 10numara gozukuyor bbs jantlari alin mutlaka degisiklik yaparsin arada hayirli olsun simdiden
Katılıyorum, Bmw ayrı bir tutku tabi ki ama 2008 model Toyota marka bir araç satıp ne kadar temiz de olsa 13 yaşında bir araba almak çok mantık işi değil.Bence dönemine göre çok güzel bir araç ama Bmw olmasına rağmen dış tasarımı artık çok eskidi, aynı fiyatlarda alınabilecek daha yeni, daha iyi görünen bir çok araç var.Hayırlısı olsun sizin için
öncelikle hayırlı olsun sonuçta o kadar para bağlayacaksınız almadan göstermekte fayda var umarım babanız boşuna gitmiş olmaz
Taylan hayırlısı olsun diyelim ama bu fiyata 5,20 bile alınır 2001 -2002 model bence bir düşün .. İzmire yol göründü desene ...
bir daha toyota alamayacaksınız biliyorsunuz değil mi ?
hayırlısı ise olsun
BMW'nin bu kasasını ayrı bir sevmişimdir hep, modeline bakılırsa da km'si oldukça iyi ...şimdiden hayırlı olsun
Çok teşekkürler Murat bey aracın 3 günlük expertiz raporu varmış ama babam yinede özel servise baktırcak almadan önce dilediğiniz inşallah sahibinin dediği kadar temizdir bizede senelerce yoldaş olur
BMW olayı milletin yumuşak karnıymış anlaşılan..Bmw nin şu kasa kodlarını da bir çözemedim gitti.
Rica ederim inşallah sorunsuz bir araçtır.
bmx ve bmw ayri bir tutku
Bmx çoxukluk bmw büyüklük hayallerimi diyorsun abi?
hayirlisi olsun Taylan. bende bu kasanin "ci" li modellerine bakiyorum ama bmw piyasasi karman corman ama bana gore bmw bmw'dir
bide bws vardi onu onutmusum yamaha bws 100 konu sapiyor buarada Taylan kardes sorry
taylan hayırlı olsun kardeş.
hayırlı olur inşallah
Taylancım hayırlı olsun yanlız arka bagaj kapağının oradaki 320 yazısı sanki biraz yukarıda gibi ,boya olmasın?Sadece buradan öyle gibi gördüm sanki tam oturmamış yazı.
Her şey çok güzel de '99 değil de 2001 olsaymış şahane olurmuş.. Şimdiden hayırlı olsun gittikçe çoğalıyoruz
La ben oralara gelirsem sen unut o arabayı. bir turmuş peeehh.
Çok teşekkür ederim Mehmet abi ilerde bir ML'de nasip olur inşallah