0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taylan son durum ne ? baban geldimi izmir e bu gün?
Aldı Kerem şuan yolda. Kısmetse bir sonra kapanın önünde
zafer abi verdiğin ilandaki 3 16 ya bizzat bindim derli toplu güzel bir araç meraklısına tavsiye ederim o galeri bir arkadaşımın zaten kesinlikle kazalı belalı araç alıp satmıyorlar daha yeniler bu işte
Bmw ve Mercedes benim de gönlümde yatan bir markadır. Biraz araştırınca (Bmw) yüzlerce model ve seçenek var sahibinden de çok bildiğim araçlar değil fakat 5.20 ve 5.30 var yüksek model ve iyi durumda fiyatları daha düşük bir model 3.20 ye oranla daha ucuz geldi bana demek ki 3.20 daha fazla tutulan bir model sanırım. linkteki 3.16 da şık bir araç
Güle güle kullan çok sevindim gerçekten .. Bmw ayrı bir tutkudur.Umarım sıkıntı yaşamazsınız daha sonra. Bu yaşta böyle bir araç oh keyfe bak..Bu gün hava da acayip yağışlıydı babanın şansına..
Bu arada taylan hayırlı uğurlu olsun bmw birebir aynısının beyazını amcam yıllarca kullandı şimdide 2011 modelini aldı ,bmw den başka arabaya binmek istemezsin heralde birdaha
E46 compact cok iyi basta insana cok itici gelir sonra bir onamaya basladinmi hemen cevap verir modifiyeye cok yatkin
Abi açıklarmısın ? kasa kodu özürlü biriyimde .. 5,30 dan mı bahsediyoruz yoksa bu kasadan mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-technic-81605900/detay?source=promotion_spva bundan abi e 30 32 36 42 46 90 92 bunlar hep 3 serisi abi e 30 da çakal kasa dedikleri eski 3 kasalar e 92 de 2012 coupe 3 kasa tam da emin değilim ama öyle kalmış aklımda
E21 leri unuttun, E30lar 3 serisi efsane kasa, E34 5serisi efsane kasa ama simdi E kasalar bitti F kasalara gecti bmw bu ilandaki E46 compact hactback 3 serisi
Bu bmw nin kasa kodu bir birde GS min maç sonuçlarını ezberimde tutamam hiç.. Nedendir bilmem hazfızam bu konuda zayıf.. Tek bildiğim T25 kasa
T25 ne?avensis kasa kodu buda
Avensisimin kasa kodu
valla ben kendiminkini bilmiyorum nedir abi benim kod 2010 corrolla (2008-2010)
t27 benimki galba abi 26 varmı?