0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Levent Bey,Yeterince talep varsa:Biz KC140 altyapısı üzerinde yeni bir ürün geliştiririz.Orjinal toyota kolu ile çalışmayı destekler.CC devrede iken bir led yanar. Yeterince uzun kablo ucuna bir led konur.Bu ürün 6 ay sonra hazır olur.Toyota servisleri ile anlaşma durumunda Toyota müşteriye en az 1300-1500 TL maliyet çıkaracaktır.Bu durumda çok kimse alamaz. Bu çözümü bu yüzden erteliyoruz.Orjinal Toyota CC kollu çözüm için ürün geliştirildikten sonra iş planı şu şekilde olur:İstanbul'da veya İstanbul'a yakın bir yerde kaliteli montaj yapacak bir yer ayarlanır.Ankara'da da kaliteli montaj yapacak bir yer ayarlanır.Montaj yapacak yerlere biz eğitim veririz ve ilk montajlarda başında dururuz.Montaj 1-1.5 saat sürer.Toyota orjinal CC kolunu her müşteri kendisi temin eder (ebay den veya servisden).Biz de paralelden toptan almaya çalışırız. Ama temin edebileceğimizi garanti edemiyoruz.Ebay de baktım. 1-2 yıl önce 20 dolara almıştım. Ama artık bulamıyorum.Şimdi en az 70-80 dolardan bahsediyorlar. Türkiye'ye gönderenlere baktım sadece.Böyle bir ürün montaj hariç, orjinal Toyota CC kolu hariç, kargo hariç750TL civarında satılabilir tahmin ediyorum.Kullanıcıya toplam maliyeti:(750 TL ürün) + (30-50TL montaj) + (orjinal Toyota CC kolu) + (kargo yaklaşık 10TL)Montaj ücretini montaj yapan yer belirler ve alır.KC140 (kolsuz çözüm) da daha uygun fiyatlı ve daha pratik çözüm olarak satılmaya devam eder.Bu şartlara göre bir anket yapabilirseniz çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkürler.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Sayın Mehmet Bey,Ürettiğimiz PCB gibi ürünleri Türkiye'de bir çok elektronik mühendisi tasarlayabilir ve ürettirebilir.Bunun farkındayız. Sadece PCB olarak baktığınızda haklısınız çok abartılacak bir ürün değil.Ama bizim üzerinde durduğumuz konu bu ürünün tüm sistem olarak failsafe tasarımı.Failsafe olması için çoğu düz tasarım üründe olmayan bir çok önlemin alınmış olması. PDF dökümanında detayları var.Ayrıca otomatik testler sayesinde ürünün üretim kalitesinin yüksek olması.SaygılarımlaYüksel Güzel