0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayın Mehmet Kan Bey,Övgüleriniz için çok teşekkürler.Henüz üretim adetleri az olduğu için ve bazı malzemeleri az adetlerde pahalı aldığımız içinmaliyetler çok düşük değil maalesef.Bu yüzden fiyat biraz yüksek gibi. Haklısınız.Bu arada Bu anket başladıktan sonra KC140 ürününün montaj dahil fiyatını düşürdük ve 700TL yaptık.CC Kollu çözümün de kullanıcıya tahmini maliyeti 650TL + montaj + CC kolu + kargo olacaktır.CC kollu çözümün geliştirilip geliştirilmeyeceği bu anket sonucunda belli olacak.İleride daha büyük rakamlarda üretim yapmaya başlayınca maliyetler düşecek ve bunu kullanıcıya yansıtacağız tabii ki.Ama bu ne zaman olur garanti veremeyiz.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
...Servislerde bizim ürünümüzü monte etmeleri için onların R&D (ARGE) bölümünden onay gerekiyormuş.R&D bölümünün de onaylaması çok zormuş.Dolayısı ile Toyota Servislerinde bizim ürünlerimizin montajı zor gözüküyor.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
Onay için başvursanız hiç bir şey kaybetmezsiniz...Bence deneyin.Utansınlar toyota ARGE mühendisleri.Bu kadar talep ve çağrı üzerine, zahmet edip bir çalışma yapmamışlar, siz yapmışsınız.
Şimdilik aracım yok fakat sıfır araç alırsam 1.4 diesel corolla olacağına kesin karar vermiş bbulunmaktayım bu nedenle de Cc benim için olmazsa olmaz değil ama olmasını istediğim bir fonksiyon ve 500-600 tl makul değer lduğu görüşündeyim.Çalışmalarınız alkışıyor ve devamını diliyorum.Gerçekçi ol, imkansızı iste CHE
Merhaba Mehmet Bey,Bizce dünyada hiç bir yerde 1.4 d4d motorlu araç orjinal CC li olarak satılmıyor.Yani dünyada hiç bir yerde bu araçlar için CC altyapısı olan ECU yok.Diğer konuda da konuşuldu bu konu.Siz yurtdışında yaşıyorsunuz.Var mı hiç orjinal CC li olarak satılan 1.4 d4d motorlu araç acaba?Biz çok araştırdık hiç bulamadık.SaygılarımlaYüksel Güzelwww.kolaycc.com
merhabalar önceliklekısmet oldu anca şimdi alabildim bi corolla hem otomatik hemde dizel (daha güzelleri sizin olsun) 2008 model elegantherşey iyi hoş bide cc olsabaktım geçmiş mesajlara yorumlara kapandı mı konu ?beni bilgilendirebilecek varmıdır saygı değer toyotacılardan biri ?