0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun. hani fotoğrafları büyük boyutta yüklemememiz gereken bir kural vardı sanırım.
Hakan sence burda konu bumu kuralları iyice öğrende ondan sonra yorum yap.
Geçmiş olsun Mehmet abi çok kötü olmuş.Sizlere bir şey olmamasına sevindim.
Şooktayım abicim, ççook çook geçmiş olsun duyunca inanamadım sağa çektim öyle konuştum senle ama şimdi resimleri görünce insan bir nebzede olsun rahatlıyor rabbim bizleri korusun her daim. Bulunmuş olduğun ikazlar gerçekten çok faydalı, allah her şeyi gönlüne göre versin abicim daha iyileri güzelleri olur inşallah çok şükür kimselere zarar gelmemiş.
Teşekkürler Sercan Expertiz sonucu sanırım çarşamba yada perşembe gelir ne yapacağıma o zaman karar vercem.Telefonun ve mesajın için ayrıca teşekkürler.Sizler gibi dostlar varken insan daha da seviyor yaşamayı
Allah razı olsun Vedat.İlk resimde çizgi ile direk arasına bakarmısın üstelik orası 20 decelik viraj.Olmaz böyle hata.
Geçmiş olsun Mali abi, sana birşi olmaması tek tesellimiz. İlk resimden gördüğüm kadarı ile direk olmasa sen ilerlemeye devam edebilirmişsin bir yerde şikayetçi olduğun direk durdurmuş seni. Suçun çooğu bizlerde. kurallar bizler için var. Kural yoksa herşey mümkün. Tekrardan geçmiş olsun dilerim.
Çok geçmiş olsun Mehmet bey çok şükür size bir şey olmamış. Gerisi de teferruat zaten
Çok geçmiş olsun Mehmet abi. Allah beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın.
Bürokrasiye takılmış anlaşılan. İhmali olan kişi cezasını çekmeli.
Çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın
Mehmet bey YÜREKTEN geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum size ve ailenize......
Büyük geçmiş olsun Mehmet bey,sıkmayın canınızı..
Kasko yoktu araçta Kemal abi.
Sağol Emre evet kasko vardı ve alkol yoktu.