0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok çok geçmiş olsun. Sİzde ve diğer vatandaşlarda bir can kaybı yok, en büyük teselli bu. Araçlar yapılır, önemli olan can birşey gelmesin. Tekrar geçmiş olsun. 1 TL veripte toka alarak emniyet kemerini takmayan arkadaşlara ders olur umarım. Emiyet kemeri vs. güvenlik bir defa oda kaza anında işinize yarar, kazanın nereden geleceği belli olmaz.
Mehmet abi çok gemiş olsun şok oldum gerçekten, size birşey olmaması sevindirici, bu arada karayolları herzamanki gibi çok güzel işler başarmış :S
Geçmiş olsun abi
çok geçmiş olsun mali abi, sağlık durumun iyidir umarım... üzücü kaza vesileyle o direği ortadan kaldırtmış oldun, emeğine sağlık...
Kemer tokasını kim icat edecek bizim uyanıklar yapmıştır, diğer uyanıklarda buna para verir alır. Araba alırken yok şu donanım olsun yok bu donanım olsun en dolusunu almaya çalışırlar, bu kemeri takamyınca çok ötüyor derler ve 1 TL verip hayatlarını hiçe sayarlar. Yurdum insanlaı işte. Tekrar geçmiş olsun, Allah can sağlığı versin, bundan daha iyileirini alırsın inşlallah.
Çok geçmiş olsun Mehmet bey. Allah beterinden korusun ve bir daha yaşatmasın.
Mehmet Abı son durumu merak ettim. Arada kaçırdımmi bilmiyorum ama...Pert dediler mı?
çok geçmiş olsun,iki tarafında süratli olmaması canınızı kurtarmış süratli araç kullanan arkadaşlar lütfen yavaş kullanalım