0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar slmlar: 2011 toyota corolla elegant aracımın kaskosu 18 mayısta bitiyor ilk kaskomu Hatay/iskenderun toyota'da 960 tl 'ye yaptırdım bugün haırlatma amaçlı beni ardılar kaskonu yenilemek istiyormusunuz diye sordular bende evet dedim hemen yenileyelim dediler fiyat sorduğumda 845 tl olduğunu bildirdiler bu konuyu yüzyüze görüşelim diyerek telofonumu kapattım.Yarın (17 mayıs) toyota gideceğim fiyatta pazarlık yapa bilirmiyim yaparken nelere dikkat etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim
başka yerlerden teklif almalısınız, toyota kasko hakkında pek bilgim yok ancak indirim belirtildiğinde neslihan hanımın dediği gibi muafiyetlerinizi, çekici hizmeti ve hasar durumunda ne kadar süreli araç tedariki konusunda poliçenizi kontrol etmeniz gerekir... bazı acentalar muafiyetli çalışmıyor, bazıları seçenek olatak sunuyor... kendim alianz üzerinden yaptırıyorum, acentam çoğu durumda ilgili davranıyor,örneğin mini onarım hizmetlerinde komple tampon boya yapılmamasına karşın acentam devreye girerek bunun yapılmasını sağlayabiliyor... alianz %50 hasarsızlıkda 950 verirken eureko beni arayıp muafiyetsiz 578 tl fiyat verdi, fakat çekici hizmeti yoktu, kiralık araç süresi kısıtlıydı...anadolu sigorta konusunda araç belli bir hasar oranı aldığında ihaleye çıkararak dışarıda tamirat yaptırıp, muadil/eşdeğer=yansanayi ürün kullanabiliyor...
Muhammet Bey,Aracınız bizim şirketten hasar tarafındayım ben ))))
Merhaba,Fiyatlar arac bilgilerini giriş yaptıklarında fiyat otomotik olarak geliyor.eğer siz bir indirim isterseniz yada size şu kadardı şukadara indirdik diyorlarsa mutla muafiyetleri kontrol etmeniz önemli poliçedeki muafiyet kaza anında size patlıyor.diğer bir indirim şeklide komisyonunu almazsa yapabilir ama hiç bir acente bunu yapmaz.Bende sigortacıyım ama ak sigortayı tavsiye etmem...
Ben Kasko konusunu çok araştırdım. Toyota kasko da mini hasar yok. Sırf o nedenle başka sigorta arayışına girdim. Araştırmalarım sonucunda Liberty den yaptırdım. Tüm sigorta şirketlerinin hizmetleri aşağı yukarı aynı. Liberty diğerlerinden farklı olarak sadece hasar anında değil Arıza anında bile yılda 3 defa çekici hizmeti ve yine arıza anında bile yılda 5 gün ücretsiz araç veriyor. Ayrıca sigortacı tanıdıklarımın dediğine göre hasar anında telefon ile en kolay ulaşılan ve en sorunsuz işlem yapan Liberty miş.
benim önceki aracım 2000 modeldi, 11. yılında arızada çekiciden yararlandım(Axa için konuşuyorum)
Tam olarak dediğim de buydu zaten.10 yas ve üstü araçların mekanik arızasında da çekici gönderiyor mu?
sırtım yere gelmez artık neslihan hanım, dosya takibim sizden olsun... alianz üsküdar merkezdesiniz sanırım...
Tabi arızanın ne olduğu çok önemli değil, ben 2defa kırdım, 1defa radyatör deldim, 1 defa da aracımda sorun yokmuş, kendim huylandım, 2000model araçla 2011 yılında 4 veya 5 defa çekici kullandım. Sorun çıkarmıyorlar. Sampo japan den kaskolu benim diğer aracımda.