Gönderen Konu: Kasko  (Okunma sayısı 4346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
Kasko
« : Mayıs 16, 2012, 16:47:12 »
Arkadaşlar slmlar: 2011 toyota corolla elegant aracımın kaskosu 18  mayısta bitiyor ilk kaskomu Hatay/iskenderun  toyota'da 960 tl 'ye yaptırdım bugün haırlatma amaçlı beni ardılar kaskonu yenilemek istiyormusunuz diye sordular bende evet dedim hemen yenileyelim dediler fiyat sorduğumda 845 tl olduğunu bildirdiler bu konuyu yüzyüze görüşelim diyerek telofonumu kapattım.Yarın (17 mayıs) toyota gideceğim fiyatta pazarlık yapa bilirmiyim yaparken nelere dikkat etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim

Toyota Club Türkiye

Kasko
« : Mayıs 16, 2012, 16:47:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ynt: Kasko
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2012, 17:42:08 »
anadolu veya ak sigortadan teklif alın 40-50 tl pahalı olsa bile gidin onlara yaprıtın bence.. forumda toyota kasko yu bi araştırın konular var daha önceden açılmış.. Hasar anında yardımcı olmuyorlar hatırladığım kadarıyla.. yinede kendınız bi bakın
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #2 : Mayıs 16, 2012, 17:48:56 »
Merhaba,

Fiyatlar arac bilgilerini giriş yaptıklarında fiyat otomotik olarak geliyor.eğer siz bir indirim isterseniz yada size şu kadardı şukadara indirdik diyorlarsa mutla muafiyetleri kontrol etmeniz önemli poliçedeki muafiyet kaza anında size patlıyor.diğer bir indirim şeklide komisyonunu almazsa yapabilir ama hiç bir acente bunu yapmaz.Bende sigortacıyım ama ak sigortayı tavsiye etmem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2012, 19:56:59 »
Arkadaşlar slmlar: 2011 toyota corolla elegant aracımın kaskosu 18  mayısta bitiyor ilk kaskomu Hatay/iskenderun  toyota'da 960 tl 'ye yaptırdım bugün haırlatma amaçlı beni ardılar kaskonu yenilemek istiyormusunuz diye sordular bende evet dedim hemen yenileyelim dediler fiyat sorduğumda 845 tl olduğunu bildirdiler bu konuyu yüzyüze görüşelim diyerek telofonumu kapattım.Yarın (17 mayıs) toyota gideceğim fiyatta pazarlık yapa bilirmiyim yaparken nelere dikkat etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim

başka yerlerden teklif almalısınız, toyota kasko hakkında pek bilgim yok ancak indirim belirtildiğinde  neslihan hanımın dediği gibi muafiyetlerinizi, çekici hizmeti ve hasar durumunda ne kadar süreli araç tedariki konusunda poliçenizi kontrol etmeniz gerekir...

bazı acentalar muafiyetli çalışmıyor, bazıları seçenek olatak sunuyor... kendim alianz üzerinden yaptırıyorum, acentam çoğu durumda ilgili davranıyor,örneğin mini onarım hizmetlerinde komple tampon boya yapılmamasına karşın acentam devreye girerek bunun yapılmasını sağlayabiliyor... alianz %50 hasarsızlıkda 950 verirken eureko beni arayıp muafiyetsiz 578 tl fiyat verdi, fakat çekici hizmeti yoktu, kiralık araç süresi kısıtlıydı...

anadolu sigorta konusunda araç belli bir hasar oranı aldığında ihaleye çıkararak dışarıda tamirat yaptırıp, muadil/eşdeğer=yansanayi ürün kullanabiliyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2012, 20:15:42 »
başka yerlerden teklif almalısınız, toyota kasko hakkında pek bilgim yok ancak indirim belirtildiğinde  neslihan hanımın dediği gibi muafiyetlerinizi, çekici hizmeti ve hasar durumunda ne kadar süreli araç tedariki konusunda poliçenizi kontrol etmeniz gerekir...

bazı acentalar muafiyetli çalışmıyor, bazıları seçenek olatak sunuyor... kendim alianz üzerinden yaptırıyorum, acentam çoğu durumda ilgili davranıyor,örneğin mini onarım hizmetlerinde komple tampon boya yapılmamasına karşın acentam devreye girerek bunun yapılmasını sağlayabiliyor... alianz %50 hasarsızlıkda 950 verirken eureko beni arayıp muafiyetsiz 578 tl fiyat verdi, fakat çekici hizmeti yoktu, kiralık araç süresi kısıtlıydı...

anadolu sigorta konusunda araç belli bir hasar oranı aldığında ihaleye çıkararak dışarıda tamirat yaptırıp, muadil/eşdeğer=yansanayi ürün kullanabiliyor...

Muhammet Bey,

Aracınız bizim şirketten hasar tarafındayım ben :)))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '20
  • 318 kere teşekkür etti
  • 118 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 16, 2012, 20:53:14 »
Aracım 2011 corolla comfort ekstra benzinli.41.000.tl kasko bedeli 100.000.-tl karşıya ödeme Anadolu Sigortada %65 hasarsızlık ile 675.-tl .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2012, 06:53:09 »
Muhammet Bey,

Aracınız bizim şirketten hasar tarafındayım ben :)))))

sırtım yere gelmez artık neslihan hanım, dosya takibim sizden olsun...  alianz üsküdar merkezdesiniz sanırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2012, 12:11:56 »
   Bu gün Ak sigortadan 2009 Corolla'nın kaskosuna fiyat aldım.1.030 TL ile en uygun fiyatı verdiler. (Axa ve Allianz yüksekten uçuyordular) Yüksek primli ve mini onarımlı olanı tercih ettim.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2012, 13:23:08 »
3 yıldır AXA yaptırıyorum. geçen sene kaza geçirdiğimde iyi ki axa'ya yaptırmışım dedim.  İstediğim servise çekici ile götürüyorlar ve hiçkimse ile muhattap olmadan işlemlerin tamamlanıp arabanı teslim alıyorsun. sadece ilk aradığımda kendilerinin anlaşmalı olduğu servise götürmem için biraz ikna çabasına girdiler ama sonuçta dediğimi uyguladılar.
Çekici hizmeti bile kaskoya ödenen paraya değiyor (Çekici hizmeti veren tüm kaskolar için söylüyorum)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2012, 13:41:52 »
sigorta yaptırdığımız şirketlerin iyi olup olmadıkları Allah korusun herhangi bir kaza anında belli oluyor.. ya da bir çekici hizmeti gerektiği anda (başıma geldiği için bu durum) çünkü kaza anında özellikle bu gibi hizmetler öyle önemli ki poliçeye vermiş olduğunuz 50-100 lira fazlalık yanında sıfır kalıyor.. o yüzden iyi bir sigorta firması ve daha önemlisi iyi düzenlenmiş bir sigorta poliçesi kasko yaptırırken dikkat etmemiz gereken en önemli unsurlar.. evet bazı sigorta şirketlerinin vermiş oldukları fiyatlar düşük gelebilir ama poliçenin içerdiği özellikleri ve muafiyetleri iyi okumak ve öğrenmek gereklidir.. önceki arabam anadolu sigortadan kaskoluydu hiçbir sorun yaşamadım.. şimdiki arabamı da axa sigortadan yaptırdım onun için de çok iyi olduğu söyleniyor.. inşallah bir sorun yaşamam.. inşallah hiçbirimiz sorunlar yaşamayız.. selamlar :)
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2012, 14:20:02 »
   Araçlarımızın tamamında Ak,Axa ve Anadoluyu tercih ediyordum.Anadolu Sigorta'nın bir uygulaması nedeniyle Alliance'sa geçiş yaptırdım.Diger markalara fiyat bile sorgulatmiyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2012, 14:56:02 »
Merhaba,

Fiyatlar arac bilgilerini giriş yaptıklarında fiyat otomotik olarak geliyor.eğer siz bir indirim isterseniz yada size şu kadardı şukadara indirdik diyorlarsa mutla muafiyetleri kontrol etmeniz önemli poliçedeki muafiyet kaza anında size patlıyor.diğer bir indirim şeklide komisyonunu almazsa yapabilir ama hiç bir acente bunu yapmaz.Bende sigortacıyım ama ak sigortayı tavsiye etmem...

Neslihan Hanım;

Ben 2011 Aralık ayında 2010 model Yaris D-4D aracıma 950 tl gibi bir fiyata Liberty' den kasko yaptırdım... İlk şirketimiz babam Ziraat bankası mensubu olduğu için Başak-Gruopama'ydı. Sonra süresi bitince yeniletmedim ve aradan yaklaşık 1 yıl gibi bir süre geçtiği için herhangi bir hasarsızlık indirimi vs alamazsın dediler... Onun için süre dolmadan yeni poliçe yaptırmak gerekiyormuş galiba... Neyse asıl konuya gelirsek size Liberty'nin nasıl bir şirket olduğunu soracağım?? :blink: :blink: :blink:

Ve tabi ki Liberty ile olumlu veya olumsuz anıları olan arkadaşlar da yorum yaparlarsa sevinirim... ::) ::)
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2012, 18:35:16 »
 Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için hepinze teşekkür ederim,aracımın kaskosunu bugün yeniledim.Hatay/iskenderun toyota bayiisinde Eski poliçemin aynısı yani groupamadan yaptırdım Toyota bayisinden %30 hasarsızlık indiriminden faydalanarak 850tl'ye poliçemi hazırladılar.araç bedeli 43750tl mini paket dahil olmak üzere kaza halinde sınırsız araç temini çekici vs. not:araç özürlü adına özürlü kişi 80 yaşında olan babaannem'dir.saygılarımla....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 21, 2012, 15:05:23 »
Ben Kasko konusunu çok araştırdım. Toyota kasko da mini hasar yok. Sırf o nedenle başka sigorta arayışına girdim. Araştırmalarım sonucunda Liberty den yaptırdım. Tüm sigorta şirketlerinin hizmetleri aşağı yukarı aynı. Liberty diğerlerinden farklı olarak sadece hasar anında değil Arıza anında bile yılda 3 defa çekici hizmeti ve yine arıza anında bile yılda 5 gün ücretsiz araç veriyor. Ayrıca sigortacı tanıdıklarımın dediğine göre hasar anında telefon ile en kolay ulaşılan ve en sorunsuz işlem yapan Liberty miş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Kilometre: 63000
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2012, 15:26:20 »
Ben Kasko konusunu çok araştırdım. Toyota kasko da mini hasar yok. Sırf o nedenle başka sigorta arayışına girdim. Araştırmalarım sonucunda Liberty den yaptırdım. Tüm sigorta şirketlerinin hizmetleri aşağı yukarı aynı. Liberty diğerlerinden farklı olarak sadece hasar anında değil Arıza anında bile yılda 3 defa çekici hizmeti ve yine arıza anında bile yılda 5 gün ücretsiz araç veriyor. Ayrıca sigortacı tanıdıklarımın dediğine göre hasar anında telefon ile en kolay ulaşılan ve en sorunsuz işlem yapan Liberty miş.

Oh yaa rahatladım.. :D Liberty iyiymiş.. 8-) 8-) Zaten ambleminden belli olmuyo mu :alkis: :alkis:
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mayıs 21, 2012, 21:08:33 »
   Liberty'e bir sorarmisiniz 10 yas ve üstü araçların mekanik arızalarında ikame araçtan vazgeçtim cekici hizmeti veriyorlarmiymis? Merak ettim ;) Yazılan bütün hizmetler Ak Sigorta'da da mevcut zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Mayıs 22, 2012, 07:08:11 »
Arkadaşım arıza anında çekici hizmetini diğer firmalarda da bulabiliyorsun. AXA'da bizzat bu hizmetten yararlananlardanım ve inan telefonda da hiç bir sorun yaşanmıyor. 20 dakikada çekici yanımdaydı. Ayrıca yılda 3 kere sınırını da duymadım... benim önceki aracım 2000 modeldi, 11. yılında arızada çekiciden yararlandım(Axa için konuşuyorum)
Bu arada kaskon hayırlı uğurlu olsun umarım hiçbirimiz kullanmak zorunda kalmaz  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 22, 2012, 08:23:00 »
benim önceki aracım 2000 modeldi, 11. yılında arızada çekiciden yararlandım(Axa için konuşuyorum)
   Tam olarak dediğim de buydu zaten.10 yas ve üstü araçların mekanik arızasında da çekici gönderiyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 22, 2012, 08:42:48 »
   Tam olarak dediğim de buydu zaten.10 yas ve üstü araçların mekanik arızasında da çekici gönderiyor mu?
Tabi arızanın ne olduğu çok önemli değil, ben 2defa kırdım, 1defa radyatör deldim, 1 defa da aracımda sorun yokmuş, kendim huylandım, 2000model araçla 2011 yılında 4 veya 5 defa çekici kullandım. Sorun çıkarmıyorlar. Sampo japan den kaskolu benim diğer aracımda.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 22, 2012, 08:49:34 »
sırtım yere gelmez artık neslihan hanım, dosya takibim sizden olsun...  alianz üsküdar merkezdesiniz sanırım...

Muhammet abicim, bence bir daha düşünmelisin :) malum  kendi trafik sigortasını unutan sigortacılarda olabiliyor. :rofl:

Tabi arızanın ne olduğu çok önemli değil, ben 2defa kırdım, 1defa radyatör deldim, 1 defa da aracımda sorun yokmuş, kendim huylandım, 2000model araçla 2011 yılında 4 veya 5 defa çekici kullandım. Sorun çıkarmıyorlar. Sampo japan den kaskolu benim diğer aracımda.

Alper neyi 2 defa kırdın?
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey