0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi arızanın ne olduğu çok önemli değil, ben 2defa kırdım, 1defa radyatör deldim, 1 defa da aracımda sorun yokmuş, kendim huylandım, 2000model araçla 2011 yılında 4 veya 5 defa çekici kullandım. Sorun çıkarmıyorlar. Sampo japan den kaskolu benim diğer aracımda
Bazı sigorta şirketleri uyuzluk yapıyor.Zamanın birinde Crafter'a koltuk sigortası yaptıracaktım.Şirketlerden teklifler alıyorum.Güneş sigorta "koltuk sigortamız,araç Doğu Anadolu'ya giderse geçersiz olur" gibi saçma sapan bir gerekçe sunmuştu.Bende Güneş sigortayı,hiç bir sigorta yapmamak üzere sildim
sırtım yere gelmez artık neslihan hanım, dosya takibim sizden olsun... alianz üsküdar merkezdesiniz sanırım...
Neslihan Hanım;Ben 2011 Aralık ayında 2010 model Yaris D-4D aracıma 950 tl gibi bir fiyata Liberty' den kasko yaptırdım... İlk şirketimiz babam Ziraat bankası mensubu olduğu için Başak-Gruopama'ydı. Sonra süresi bitince yeniletmedim ve aradan yaklaşık 1 yıl gibi bir süre geçtiği için herhangi bir hasarsızlık indirimi vs alamazsın dediler... Onun için süre dolmadan yeni poliçe yaptırmak gerekiyormuş galiba... Neyse asıl konuya gelirsek size Liberty'nin nasıl bir şirket olduğunu soracağım?? Ve tabi ki Liberty ile olumlu veya olumsuz anıları olan arkadaşlar da yorum yaparlarsa sevinirim...
Muhammet abicim, bence bir daha düşünmelisin malum kendi trafik sigortasını unutan sigortacılarda olabiliyor. Alper neyi 2 defa kırdın?
Sercancım terzi bir kendi söküğünü dikemez biliyon mu ))))))))
Merhaba Furkan Bey,Hasarsızlık indirimini poliçeniz bittikten belli bir süre alabiliyorsunuz örneğin allianz sigortada 6 ay sonra yaptırdığınızda alabiliyorsunuz ama axa da 1 ay sonra yaptırırsanız alabiliyorsunuz..Liberty eski şeker sigortaydı yani ben tercih etmezdim diyebilirim bilinen şirketlerden yaptırmanızı tercih edin derim.Fiyatta iyi olabilir ama hizmeti hasar anında anlarsınız tam bir sıkıntı süründürüyorlar.Ama liberty de ki hasar süreçlerini açıkcası bilmiyorum kaç günde ödeme yapıyorlar işlem süresi uzunmudur kısamıdır çok bilgim yok
Yine de büyük şirketlerden vazgecmemek en doğru olanıdır
+1 (Çünkü tecrübe konuşuyor diyo Özcan Bey )
O garajın en nadide parçası nedir??
Cevap avatarim da gizli
Kol eğrilttim, sekman dağıttım, malum motorun içinin açılması gereken durumlarda verilen hasarlara genellikle, motoru kırdım olarak adlandırıyoruz ya hacı. Volvo nunkini tabi, toyotanınkine zarar verebilecek kadar kudretli değilim.