o zaman tadından yenmez bi kıvama gelecek

arac zaten pek yük görmüyor.
ohoo o zaman kaybettiğin her dakika zarar dostum
Aynı yayları (eibach var bende) şimdi ki araca taktım ben tek kapı olunca arka fena havada kaldı ama bi kişi bile binse çok tatlı oluyor görüntü. ama önde motor agır olunca cok tatlı oturdu
aslında siparişi verdim ama satıcının sorumsuzlugu yuzunden sipari iptali ettim ve hiç zaman kaybetmeden baska bi yerden sipariş verdim

haftaiçinde elimde olmasını umuyorum

ögrencilik malesef daha ucuz ürünlere itiyor o kadar kaliteli bi marka edinemiyecem en azından şimdilik
Fk filan mı aldın? Şu sıralar en ucuzlardan ve adamlarda şaşırtıcı derecede çeşit var

Ama yinede almışken iyisini almaya bak sonucta satabiliyorsun mesele 1 ay önce denk gelsen ben satıyordum
hayırlısı artık hocam, ama sıfır kalitesiz bi markadansa kesinlikle iyi bir ikinci eli tercih ederdim

iptal ettirdiklerim storm du gelecek olanlar ise mishimoto marka.
hayırlısı artık hocam, ama sıfır kalitesiz bi markadansa kesinlikle iyi bir ikinci eli tercih ederdim
iptal ettirdiklerim storm du gelecek olanlar ise mishimoto marka.
Aynen tahmin etmiştim bakalım daha şikayet duymadım o markadan fk kırılan çok duyduk ama inşallah sorunsuz binersiniz
umarım bi problem cıkarmazlar kullanmaya başlayınca tecrubelerimi mutlaka yazarım zaten buraya

muhtemelen çin sanırım ama türk malı olmasını tercih ederim çine
storm marka mı ?

ithal yazmışlar ama kuş serisine yay üretmekte marka, neyse oluyor demek öyle