0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lastiklerinizin üretim yılı nedir?Marka ve modeli nedir?Lastikleriniz sert ise veya yıllanmış lastikler ise konfor azalır. Ses çoğalır ve süspansiyon sert olur.
murat bey, bendede aynı aracın 2005i var. Ön ve arka tamponu orta noktalardan, yerden yüksekliğini ölçermisiniz. Ayrıca lastiğin iç merkeziyle çamurluğa olan mesafeyi. Bende ölçeyim, aracınızın yaklaşık olarak normalden ne kadar yüksek olduğunu bulalım.
Murat bey her tamirci yapamaz mağlesef yay amortisör işi ile uğraşanlar yapar çünkü yayları amortisörlerden çıkartırken yayları presleyip sıkıştırdıkları bir alet kullanıyorlar .206+ tercih tmemein sebebi tamamen eşim yüzünden ben dizel araç arıyordum oda ufak sevimli olsun istemişti corolladan sonra attan inip eşşeğe bindik ama yakıt konusunda inanılmaz cimri ve araç şuan 40,000km ye geldi herhangi bir sorun sıkıntı çıkartmadı 1 depo ile 1240 km yaptım geçen hafta bu hafta ise 100TL lik mazot ile tam 724km şehir içi yol yaptım sanırım bunlar yeterli bir sebep
Araç fazla leylek geldi banada bence 5 cm lik yayla çok tatlı olur
3.5 cm yay var 5 cm olursa yollarınız bozuksa sıkıntı olur bence bizim burlarda alt yapı çalışması var heryerde sürtüyo
Bu işi izmitte kolaylı oto yapıyor.fiyatta alabilirsinizhttp://www.kolaylispider.com.tr/
İzmitten derinceye giderken sol tarafta bir benzin istasyonunun içinde aksesuarcı vardı hala duruyormu bilmiyorum ben bir defa oraya önceki araçlarımdan birine taktırmıştım yolunuzun üzeri ise bir bakabilirseniz iyi olur.ben o zaman çok uyguna yaptırmıştım
orjinal e12 sol jantlarımı degiştirmeden 5 cm lik yay takmayı düşünüyorum acaba sürter mi ? lastikler 185/60/15.