0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kiralama bedeli olan 83 euro, renault sitesinde yıllık bedel olarak gözüküyor. ayrıca illa garaj olmasına gerek yok, apartman ya da site otoparkına anlaşılıp şarj noktası konumlandırılabilir. siemens kartal fabrikasında geçen hafta aracı gördüm. gerçekten arkanızdan geldiğini anlamıyorsunuz. şehir içinde ulaşım için şirketler adına büyük bir nimet elektrikli fluence. bunun dışında hybrid otomobillerin ötv'sini düşürmeyen vergi sistemini de kınıyorum. avrupa'da yol vergisinden muaf tutuluyorlar.
Ali Haydar Bozkurt " elektrikli otomobilin daha 20 yılı var " demişti .http://www.cnnturk.com/2012/ekonomi/genel/03/11/elektrikli.otomobilin.20.yili.var/652654.0/index.htmlçıkarılacak sonuç :a) elektrikli otomobilin hakikaten 20 yılı varb) toyota bu işi beceremedi, renault u kıskanıyor - başarısını istemiyorc) petrol baronları böyle istediği için söyleniyord) hiçbirie) hepsif) yarısıg) dörtte biriğ)bunlar bizi iyice keriz sanıyorlar galibah)aslında biraz öyleyiz[/size]
Tutarsa elektrik direklerinde cok adam görürüz tellere çengel atıp acaba şarj olur mu diyenleri görürüz, sonra acaba çarpıyor mu diye şarj yerine parmağını sokanlari vs...Saka bir tarafa test için randevu alacağım. Oncesinde fizibilitesini yapayım ki soracak sorum olsun.
bu tarafını hiç düşünmemiştim, özellikle karadenizli vatandaşlarımızdan değişik atılımlar bekliyorum.