0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gün gittim inceledim oyuncak gibiydi bagaj yok gibi ...
Merak ettim bir de ben bakayım neymi ne değilmiş.
inceleyin ama bir heyecan oluyor elektrikli falan ama bence tıss
dün öğrendim,hayal kırıklığı benim için.fluance i, renault mühendisliğinin ürünü sanıyordum. fluance meğerse, samsun + nissan ( SsangYong ) ortaklığının bir ürünü imiş.fluance = samsung sm3latitude = samsung sm5koleos = samsung qmx miş
Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama bu elektrikli araçlar yayalar için biraz tehlikeli. Elektrikli bisikletlerin sessizliği yüzünden dikkatli bir yaya olarak ben bile sayısız defa sıkıntı yaşadıysam elektrikli araçlar ile ne yaparız bilmiyorum Hele Türkiye gibi kaldırımdan yürüme kültürünün gelişmediği veya özellikle kaldırımların araç parkı için kullanılmasından dolayı bu imkanın bulunmadığı ara sokaklarda, arkamızdan gelen araçlar yoldan yürüyen yayalar için büyük tehlike oluşturabilir.
Kornayı hiç tercih etmem, her zaman hafif ara gazını kullanıyorum, en sorunlu tipler bile ara gazına olumsuz tepki vermiyor çok şükür Acaba yapay da olsa bir motor sesi eklenebilir mi bilmiyorum. Geçenlerde TopGear'da lüks bir elektrikli araca isteğe bağlı olarak kabine motor sesi veren bir düzenek eklendiğini görmüştüm.
O tarz bir düzenekde benim arkadaşım yapmıştı eski kasa Bmw 3.20 ye Subaru sesi elektronik debriyaja bağlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Birde turbo sesiyle blow of kit koyacaksın arkaya çift egzoz çıkışı.. Piknik tüpünü pürmüze bağladınmmı al sana bedava giden turbo roketlemeli Reno
O zaman fazla gaza gelir rally e katılır valla.
pit stop da akü grubunu değiştirir artık
Kim buna 23.000 euro verir.Her ayda 75 Euro şarj kirası.İstasyon yok.Servis desen 4-5 şehirde kurulacak şimdilik.140-150 km gidebiliyormuş. En fazla sürati 130Alalhınızı severseniz hangi sebebten kim alır bu arabayı.
Aslında 180 km/h hızla gidebiliyormuş fakat Türkiye için bunu 140 km/h ile sınırlamışlar. Gerçek menzili de 300 km'ye yakınmış ama hem tedbiren hem de belli bir km'den sonra şarj olma süresi çok uzadığı için bunu 160-170 km olarak kısaltmışlar. Bunlar içeriden alınan bilgilerdir