0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maaşallah abi baya yakışmış, senin arabaya da çok uyumlu olmuş...
Merhabalar Sercan Bey.Aracınıza çok yakışmış.Ben sadece tavan lambasından elektrik almıştım siz diğer türlü yapmışsınız.Hayırlısı olsun.Çok güzel durmuş.
sağol varol kardeşim benim gerçekten yakışmış mı
çok yakışmış abi, kırmızılı olanları vardı birde bunların forumdan bir arkadaş yapıyordu hatta, bu onlardan da güzel olmuş
Safir zaten güzeldi şimdi janjanli olmuş Güle güle kullanasın Jan janlı heeh sağol abicim teşekkürler. Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 12, 2012, 10:34:50güle güle kullan kardeşim çok güzel olmuş sağol varol kardeşlerin güzeli bependiysen ne mutlu bana.
güle güle kullan kardeşim çok güzel olmuş
Çok güzel olmuş , iyi günlerde kullan Birde sorması ayıptır ne kadara mal oldu
Çok güzel olmuş sercan güle güle kullan
Sercan çok şık olmuş güle güle iyi günlerde kullan. Parklara neden bağlantı yaptırdın anlayamadım. Kapılar kapalı iken yanmasının bir anlamı varmı? Benim araçtakiler serviste özel tesisat çekilip sadece kapı butonlarına bağlandı hangi kapı açılırsa o yanıyor.
Teşekkürler Zafer abicim, benim sistemimde aynı şekilde kapılar açılınca yanıyor zaten fakat farklarım şunlar gündüz yanmayacak ve ömrü uzun olacak akşamları parkları yada farları yakınca kapıyı açtığın anda devreye girecek ve de açtığın taraftaki kapının ışığı yanacak.
Okey parkları açtığında dahi kapılar açılmadığı sürece yanmayacak. Ömürleri led olduğu için normal ampüllere nazaran çok fazla gündüzde yansa daha güzel olurdu naçizane benim düşüncem. Güle güle kullan yakışmış safire
Çok çok teşekkürler abicim ama gündüzde fosforlu gibi parladığı için yanmasını pek istemedim hem de denedik ve pek tatmin etmedi bizi o yüzden parklarla birlikte devreye girmesi daha iyi diye düşündüm.
Şöyle düşünseydin gündüz yanması daha iyi olurdu. Karanlık bir ortamda ve kapalı bir otoparkta direk kapılara bağlı olsaydı kapıyı açtığında yanacaktı hem görüntü hem de aydınlatma için yarar sağlayacaktı.
On numara olmuş Sercan kardeşim güle güle güzel günlerde kullan:)
Abi işte öle ortamlarda parlıyor serviste altta parlıyor birçimindeydi o yüzden öyle olmasını daha doğru buldum ama dediğin gibi bir de yansa öyle durumlarda da olabilirdi. Olmadı yaparım kısa sürecek birşi nede olsa.