0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba. sipariş verdiğin link varsa alabilirmiyim? birde montaj için ücret sorma şansın varmı teşekkürler.
güzel olmuş sercan.. güle güle kullanırsan inşallah
Ben nazarlığımı -ayak izim- bıraktım bile nihahahohoh Hayırlı olsun tekrar arkadaşım..
sercan bey o gün takıldıktan sonra bire bir görmüştüm gerçekten ışıklı basamaklar çok yakışmış güle güle kullanın..
Vay Uğur abicim, teşekkürler sayenizde abicim iyi nazımı çekiyorsunuz sağolun varolun.
ayıp ettin yaa ne yaptık ki.. sen sağol varol..
Merhaba dostlar,Ankaradan verdiğim sipariş ile basamakların elime ulaşması sonucu Düzceden döndükten sonra servisin yolunu tuttum ve basamakları bağlatayım dedim.Basamakları kapılara ve park lambalarına bağladık, sebebi ise akşamları yanacak olması gündüz yansada pek belli olmuyor zaten. Bir de hangi taraftaki kapıyı açarsak o tarafın ışığı yanıyor bunu ayarlaya bilmek için çok uğraştık ama başardık Beğenilerinize sunmak isterim buyrunuz. İsteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.Ön taraftakiler 100Arka taraftakiler 50
Sercan merhaba,Ankara'da nereden sipariş verdin kardeşim sakıncası yoksa iletişim ve adres bilgilerini paylaşman mümkün mü?
Tabiki seve seve Ergüncüm ama özel mesaj yolu ile gönderiyorum.
aynı bilgileri bende rica etsem
Sercan abi öldüm bittim resmen harika olmuş Eveeet şimdi bu kişinin özelden veya başka biryerden telefon numarasını alsam bende kafaya koydum açıkçası
çok kaliteli bir iş olmuş ellerinize sağlık Sercan abi
corolla ya yok mu ya bunlardan
Sakin Ercü O değilde Samet Karabulut Sercan'ın nesi oluyor acaba?
Sercan bey, ben de Corollam için yurtdışından sipariş ettim, gelince de iyi bir yerde taktırmak istiyorum. Montajı kime yaptırdınız, iletişim bilgilerini verebilir misiniz?Teşekkürler