0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çağlar selam, gazda kullanırkenmi bu sorun oluyor ? benzindede aynı sıkıntı varmı ?gazda iken oluyorsa eğer öncelikle gaz filtresini kontrol ettir değiştirmedi isen , ikinci olarak bir önceki sahibi gaz ayarını ksıtırmış olabilir az yaksın diye, bende kıstırmıştım ve inanınlmaz gidiyordu kanı gibi
Aracın Gaz Filitresini Kontrol Ettir Birde Aracın Kalkış Kavraması Felan Nasıl Baskı Balatadan da Yapabilir Araç Gitmez Ve Çok Yakar Araç Direksiyonu Tam Çevirdiğinde Ses Gelmesi Normal Direksiyon Hidrolik Olduğundan Direksiyon Powerının Paletlerinde Sıkışma Oluyor O Normal Bir Ses Ama Direksiyonu Tam Kırmamak Lazımdır...
aracın vitese zor geçmesi hususu tam olarak debriyaj tam ayıramıyor bende de aynı sıkıntı var suanda onu halledersem sana söylerim ben neyden yaptıgını lpg bakımıda maksimum 50 tl tutar diye tahmin ediyorum belkide daha az minimumda 5 tl olacaktır... gaz beyninde belkide pislik vardır beynin altında tıpa var onu sökersen belki düzelebilirbujilere buji kablolarına felanda baktır derim
sanmıyorum 100 tl yoktur yaa ben 5 tl almıştım filtreyi
araç benzinde çalışınca çiğ benzin kokusu geliyormu içeri dökülmüş gibi benim araçta öyle bir sıkıntı oldu 1.3 xl araç geçen yıl aldığım zaman gayet iyiydi bir yerden geçen yaz lpg aldım aracı mahvetti benzini çiğ yakmaya başladı lpgde düz yolda gaz pedalı sona dayanıyordu 90 km anca diyordu 5.viteste bujileri kabloları distribütör kapağını lpg beynini değiştirdim gene düzelmedi baskı balatadan şüphelendik en son karbüratörcüye gittim izah ettim adam komple söküp dağıttı temizledi bide ayar verdi araba kendine geldi yakıtta düştü sizin araç karbüratörlü olması lazım bide karbüratöre baktırın derim geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir