Gönderen Konu: performansı çok düşük  (Okunma sayısı 4065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: performansı çok düşük
« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2012, 20:57:02 »
Sonucu merak edıyorum caglar bey oncelıkle mıkserı genıs agızlı alın ama mıkserlerın bıle adı olanı var elı yuzu duzgun butun delıklerı karbüratorun agzını gosteren mıkser alın kendınızde takabılırsınız kolay zaten taktıktan sonra lpg kesıcısının ıcersındekı fıltreyı cırptırın tekrar takın değiştırmeye gerek yok sonra tamırcınıze avasla bırlıkte ayarlatın bu işlem bıtınce benzın fıltresını değiştirin aynı ıslemlerı uyguladım sonuc mukkemmel aracın motor aksamıyla kesınlıkle oynatmayın japon toyolar arıza vermıyor benıde cok ugrastırdı ama doru olanı yaptım
TRD JAPAN MOTOR SPORT

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 19, 2012, 20:57:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #21 : Mayıs 31, 2012, 22:06:34 »

Sonucu merak edıyorum caglar bey oncelıkle mıkserı genıs agızlı alın ama mıkserlerın bıle adı olanı var elı yuzu duzgun butun delıklerı karbüratorun agzını gosteren mıkser alın kendınızde takabılırsınız kolay zaten taktıktan sonra lpg kesıcısının ıcersındekı fıltreyı cırptırın tekrar takın değiştırmeye gerek yok sonra tamırcınıze avasla bırlıkte ayarlatın bu işlem bıtınce benzın fıltresını değiştirin aynı ıslemlerı uyguladım sonuc mukkemmel aracın motor aksamıyla kesınlıkle oynatmayın japon toyolar arıza vermıyor benıde cok ugrastırdı ama doru olanı yaptım
                       valla ibrahim bey haziranın 15 ine kaldı beklenmedik planlar çıkınca ama aklımdasınız kesin bildirecem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2012, 22:22:53 »
Bunun birçok sebebi olabilir.1 cisi gaz ayarından kaynaklı olabilir 2.cisi lpgnin beyninde sorun olabilir.Şöyle bi hatırlatma yapayım bilindiği üzere gaz %30 hava ile benzin %70 havayla yanıyor yani araç benzine göre ayarlıysa lpgden istenilen performansı alamazsınız aksi durumda araç lpgye göre ayarlıysa benzinli kullanımdan istenilen performans elde edilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #23 : Haziran 16, 2012, 21:28:58 »
                       Bu günüm saniyide geçdi ne var ne yok gösterdim aracın araç titremesi vardı rot+balansa girdi titreme gitti yanlız ön sol tarafın körükleri yırtılmış onlar degişecek pazartesi günü yagına bakılacak birde bir iki parça ufak tefek şeyler kaldı o kadar kime gösterdiysem aracın bi şeyi yok dediler bakalım ibrahim bey sizin dediklerinizide harfiyen uyguladım hatta adam hangi usta dedi bunları yap diye servismi evet dedim bende :) valla şimdi saat gibi maşallah Allah razı olsun konuyla ilgilenip yorum gönderdiginiz için cümleten kazasız belasız günler dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Haziran 18, 2012, 08:14:19 »
Rica ederim sorunu ustalaya anlatıyorsun sana bın dereden su getırıyor yardımcı olabıldıysem ne mutlu, motor yağını gm kullanmanızı ardından sonaxın 250ml yağ katkısı ılave etmenızı tavsıye ederım içersindeki keçeleri yumusatıp yağ terlemesını onluyor hayırlı gunler
TRD JAPAN MOTOR SPORT