0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
A7 gerçekten güzel bir araç katılıyorum, çok fazla karizma kokuyor, adeta gemi gibi.Fakat bu araçların 2 kazasına şait oldum ikisinde de araç yanıp tutuştu tabi bu araçtan kaynaklımı bilmiyorum ama haberlerde görmüştüm birini hatta. Ünlü bir işadamı Bursada kaza yapıyor ve araç bir anda alev alıyor adamcağız araçta yanıyor.
Paylaşım için teşekkür ederiz Sema Hn., bir an yutkundum sanki Fiyat konusunda emin misiniz? 49.000 EUR'dan %130 ÖTV ile KDV matrahı 112.700 EUR yapar. % 18 de KDV eklersek yaklaşık 133.000 EUR yapar. Bu kadar yüksek kar marjı ile çalışacaklarını sanmıyorum
a6 kullanmıstım o marka araclarda böyle şeyler olamaz...
yutkunmak mı ) benim gördüğümde kalp atışlarım değişti çok heyecanlandım nefesim kesildi..Fiyat konusunu şöyle açıklayım ;49.000 Euro + 14.000 Euro aksesuar 63.000 Euro ben aksesuarda olmasa kabul edeceğim için katmamıştım ) 172.000 Euro arkadaş tam tamına TL karşılığı 401.000 TL olarak fiyat da vardı ayrıca.
Sercan Kardeş kaza da yanma her araç için bir risk faktörü zaten. Yaris te bu kaderi yaşamakta var ))) bari A 7 olsun teselli olamıyorum bu verdiğin bilgiyle..
Bak bu oldu işte, bir laf vardır ya çarpacaksa bu araç çarpsın bana ona benzedi Bırakın A7 de yanayım.
Audi'ler artik o kadar cok birbirine benziyor ki, fotokopi makinasinda büyütme orani degistirip dizayn ediyorlar gibi duruyor.Gene bunu arka kismi biraz orjinal. Almanya'da pek tutulan bir arac olmadigini da belirteyim.
Bence Audi serisinin en güzel arabası daha doğrusu benim için Tek güzel araba .
Tercihinize saygim sonsuz.Ama Türkiye'de Audi'leri cok fazla üst sinif aracmis gibi gösterip acayip paralar istiyorlar. A3 ile Golf aslinda neredeyse ayni arabalar. Almanya'da ayni motor ve donanim ile A3 genelde 2500-3000 eur kadar pahali olur. Ama Türkiye'de bu fark acayip aciliyor. Bir kismi vergiden ama bir kismi da fiyat politikasindan kaynaklaniyor. Audi'ler güzel araclar ve disindan cok ic mekani güzel oluyor bence. Ama kullanim zevki bakimindan cok nötr araclar üretiyorlar. Bir BMW tadini almak mümkün degil. Audi'den alacagim arac ya RS4 ya da RS6'dir; kalani ilgimi cekmiyor. Bu sefer arac degistirirken Alman'dan Japon'a gececegim. Bir sonraki sefere belki düsünürüm.