0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben aracın üst sınıf olmasıyla hiç ilgilenmiyorum. Almanya da yaşıyor olsam bu araca biniyor olurdum şuan bu araç bence her türlü kullanım zevkini içeriyor.. ki deneme sürüşü için önümüzdeki haftalarda randevu alacağız.. o zaman deneyimlerimi paylaşırım..
Audi'ler artik o kadar cok birbirine benziyor ki, fotokopi makinasinda büyütme orani degistirip dizayn ediyorlar gibi duruyor.Gene bunu arka kismi biraz orjinal. Almanya'da pek tutulan bir arac olmadigini da belirteyim.
katılıyorum Murat abi kendisini yenileyemen bir marka hep aynı tasarım aynı vosvos gibi ön ve arka tasarım aynı sadece fotoşopta farları ve ızgara boylarıyla oynamışlra gibi hiç ilgimi çekmiyor benimde.
Bmw de kasasında her zaman aynıdır, mercedes te çok oynamaya gitmez... kendisini yenileyememek tasarımla ilgili değil donanımlarla ve motoruyla ilgilidir...
Sema hanım alakası yok her yeni kasada yeni motor koymaları gerekmez, yada yeni motor çıkarttılar diye kasayı yenilemeleride gerekmez dünyada birçok eşi benzeri var, en basiti30 40 yıllık peugeot HDI motoru hala yeni kasalarında kullanılıyor gülen arkadaşlara ithafen
iyide siz yanlış anlamışsınız. benim kastettiğim şuydu ; kasayı yenilemek makyajı sağlam tutmakla kendini geliştirmiş olmaz markalar demek istemiştim. ayrıca Pegeout yeni nesil Hdi (yani geliştirilmiş ) motorlar kullanıyor. 50 yıl önceki motor teknolojisi ile pazarda bulunduklarını söylemek istediğinizi sanmıyorum )) benim kastetiğimde motorunu geliştirmek, donanımlarını geliştirmenin daha önemli olduğuydu
50 yıldır aynı teknoloji değil tabiki illaki motorda geliştirme iyileştirme yapılıyor bende şunu demek istemiştim , cotollanın 92 97 kasalarında 1.6 motor 4A -FE idi yanı aynı motor kullanıldı ancak yeni kasa ile yeni motora 3ZZ-FE ye geçtiler tamamen değişik bir motor yani ancak Peugeot performansını (yakıt olarak değil sağlamlık olarak) beğendiği HDI motoru değiştirmek yerine yenileyerek çağımıza ayak uydurmayı tercih etmiştir , birbirimizi yanlış anladık sanırım
Bu arada ben Lexusdan bahsediyordum ama birden STİ ' a döndü konu anlayamadım.
konuyu niye Lexus a getirdiğinizide ben anlamadım Sercan kardeş forum başlığımız A7 kızııyorum şimdi kitleyeceğimmmm forumu haaa )))))
Pardon çok özür hakkaten konumuz A7, işte kıyaslama derken aldı başını gitti konu Sana çok yakışır A7 tam senlik süppeeer olur.
Hatlar iyice karıştı .Çok güzel araç Sema Hanım. Paylaşım için teşekkürler
)) özürünü kabul ediyorum.. yani bana yakıştığını söyleyerek durumu kurtarmana gerek yok ben zaten tek bana yakışan arabanın bu olduğunu bildiğim için sizinde görüşlerinize sundum )))
aramızdaki bu muhabbetin Gülsüm Hanım' ın mevzusuyla ne alakası var?? benzer noktalar neler??size katılmıyor olmam mı??
Ne zaman almaya gidiyoruz Ama konuyu ben dağıtmadım dimi Bence Dizel alın malum az yaksın
ben teşekkür ederim vaktinizi ayırıp ilgilendiğiniz için
almaya gitcez de biraz zamana ihtiyacım var malum 400.000 iki günde kazanılmıyor ben dizel arabaya binmem he zaten A 7 ye para bulan benzinine de bulur son olarak ta sercannnnnn uzatmayın kardeş cevap hakkı gerektiren yorumlar yazma lütfeenn git gide uzuyor mevzu ama ya küscem bidaha hayatta forum açmıycam mahrup kalıcaksınız benim paylaşımlarımdan