0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar yeni üye oldum ve Avensis almayı düşünüyorum.(2004-2006 arası Avensis 1,6 Comfort).Sormak istediğim bazı sorular var ve cevabını da en iyi kullanıcıları bilir.1-Avensis in konforu ve yalıtımı nasıldır,bozuk yollarda sarsıntısı,yalıtımı,yol motor sesi vb.Ben en fazla güvenlik ve konfora önem verenlerdenim.Malum ülkemizin yolları da pek iyi değil.Benim için bir aracın yol konforu önemlidir.2-1.6 motorların yalıt tüketimi nasıldır?3-Aracın bir kronik arızası var mı?Herkese saygılar,umarım en kısa sürede bir Toyota kullanıcısı olarak aranızdaki yerimi alırım.
aracımdan şuan için memnunum...benim için eksileri konfor açısından; 1.6 otomatik olmaması, 1.6 larda far sensörünün olmaması, yine 1.6 larda hız sabitleyici olmaması, açık olan camların kumanda ile park halindeyken kapanmaması....
Far sensörü 2004 model 2.0 Executive Elegant , yani en full olan modelinde de yok . Yağmur sensörü var . Hız sabitleyici var , ayıca orjinal değil ama benden önceki sahibi benim aracıma cam kaldırma modülü takmış . Camlar açıkken kumandayla aracı kitleyince sırayla 4 cam kapanıyor . Ama tabiiki 2.0 D4 VVTI motordada LPG sıkıntısı var .
Alperen abi ön cam havalandırmasının başında yarım daire şeklinde bir yer var. O ne işe yarıyor? Aynı otomatik far sensörü gibi ama biliyorum bizim araçlarda far sensörü olmadığı. Kerem abiylede tartışmıştık bu konuyu kitapçıktada bir bilgi yokmuş.
bende hep o ne işe yarıyor derdim... benim araçta far sensörü var yarın elimle kapatayım onu bir deneyeyim...
Uğur abi o otomatik klima ısı sensörü,auto ya aldıgımızda iç sıcaklığa göre fanı ayarlıyor.
Far sensörümü ?Uğur bey sizin aracın modeli kaçtı?
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler bilgilendirme için teşekkürler
2007 1.6 cc comfort
2007 lerde de yok ki.. 2,0 larda