0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi kerem bey aynı dilimi onuşuyoruz onu bir anlayalım far sensörü deyince otomatik far gece sensörü değilmi yani hava kararınca kendi otomatik yanan farlardan yani tünele falan girince otomatik yanan farlardan bahsediyoruz değilmi
Evet aynı şeyden bahsediyoruz.. 2,0 larda en dolu full olanı elegant exetıve (yanlış yazmış olabilirim) dir. Deri koltuk, koltuk ısıtma,sunroof falan en dolu olanıdır. Onlarda bile far sensörü yok.. Eski kasa yeni kasa farketmez..
Uğur bey sizin far sensörü orjinal mi? yani koldan mı çalışıyor ben donanım tablosunda göremedim..
Elegant exutive modelinde far sensörü var diye biliyorum.
Arkadaşlar yeni üye oldum ve Avensis almayı düşünüyorum.(2004-2006 arası Avensis 1,6 Comfort).Sormak istediğim bazı sorular var ve cevabını da en iyi kullanıcıları bilir.1-Avensis in konforu ve yalıtımı nasıldır,bozuk yollarda sarsıntısı,yalıtımı,yol motor sesi vb.Ben en fazla güvenlik ve konfora önem verenlerdenim.Malum ülkemizin yolları da pek iyi değil.Benim için bir aracın yol konforu önemlidir.2-1.6 motorların yalıt tüketimi nasıldır?3-Aracın bir kronik arızası var mı?Herkese saygılar,umarım en kısa sürede bir Toyota kullanıcısı olarak aranızdaki yerimi alırım.
...2. yakıt tüketimi sizin kullanımınıza bağlı olmakla birlikte şehir içi ben lpg kullanıyorum 25-30 krş arası bir harcamam var...40 tl lik lpg ile 140-150 km yol yapabiliyorum.....
Sayın UMUT SARIKAŞ;40 litre ile 150 km çok yüksek bir rakam. Galiba yanlış bir hesap yaptınız. Bu halde benzinden bile fazla ödüyorsunuz lpgye. Kabaca hesaplarsak: 40 /150 = 0,266 X100 = 26,6 Yani 100 Km de 26 buçuk litre gaz harcamaktasınız. 26,5 X 2,75= 72 Yani 100 Km de 72 TL Avensislerin yakıt ortalamaları şehirlerarası kışın 9-12 litre/100 Km, yazın ise 7-8 litre/100 Km dir.Şehir içi kışın 12-14 litre/100Km, yazın 10-12 litre/100 Km
Abi 40lt dememis 40tl demis
Evet ya. Tl demiş. lt dememiş.Sazan gibi atlamışım ben de. Komik hakikaten.Silmeyeyim iletiyi, biraz kalsın...
Evet aradan 1 yıl geçti ve ben Toyota kullanıcısı olarak aranızdaki yerimi aldım.Soruyu soran kişi olarak cevabını da vereyim bari1-Avensis konfor açısından bozuk yolları işkence haline getirmese de sert bir karakteri var.Dişli asfaltta biraz uğultu yapıyor.Bozuk yollarda sarsıntı oluyor bazen.3000 devirden sonra da motor ben buradayım diyor.Güvenlik açısından çok iyi.2-Gerçekten az tüketiyor,uzun yolda 7 litre lgp..Daha ne olsun kardeşim3-Çok fazla kronik sorunu yok zannedersem,uzun süre kullanmadığım için bilemiyorum.Rölantide titreme yapıyor sadece.