0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
9.000km yapmak yerine, hanıma çay içelim mi demem yeterli oluyor.. Böylesine güzel görüntüleri paylaştığınız için teşekkür ederim, bazı sirkelerin (şarap) enerji veren içecek şeklinde fermante edildiğini de ilave etmek isterim.
Tamamdır, düzenleme bitti. Bir fotoğraf (çay odası) görünmüyor, nedenini henüz bilmiyorum, belki daha sonra görünür Sercan, idare et onlar amatör kamerayla çekilen fotoğraflar (benim beceriksizliği saymıyorum bile). Gerçekten bir de çıplak gözle görmek gerek
Nagihan, burada en iyi anladığım şey; çay demlemek sanattır. Başlarda aynı çayı ben demleyince başka sonuç, bilen birisi demleyince başka sonuç çıkıyordu. ama çok iyi değilim ama artık kendi demlediğim çayı içebiliyorum; tabi arkadaşlarda severek içiyor. 9000km çok demezsen çay içmeye beklerim, hatta TCT'yi topla getir sen Bu arada yeşil çayın yüzlerce farklı çeşidi var, eğer çaydan keyif almak için içiyorsan "Oolong Çay"ını denemelisin. ilk başta fazla ağır gelmesin diye hafif olan oolong çayları ile başlayabilirsin
Ağaoğlu'nun yeğeni, gelini falan olabileydim çay içmeye gelirdim o kadar yolu hiç sorun değil de malesef işte.. Şaka bir yana çok merak ettim Oolong çayını. Link buldum ama sipariş etsem mi bilemedim çünkü güvenemedim. Bir bakar mısın?http://www.chado.com.tr/Default.aspx?pageID=19&CatID=9
Yatakta miskin miskin yatmanın bir anlamı yok.Fotograflardan aldığım fazla cayı koyayım bari (lipton+Ürdün cayı karışımı ve Çaykur tomurcuk) Oolong çayını da sana icmeye gelirim Mehmet Yaşadığın ülke doğal güzellikleri bol olan bir yer.Fotograflar insanın gözünü gönlünü acıyor.Tesekkurler Arkadaslar konuyu alkissiz geçmeyelim lutfen
Teşekkürler Özcan hocam,Biliyorum, "geçerken uğradım" denilebilecek bir yer değil ama yolun düşerse beklerim
Allah'ın izniyle sana cay icmeye gelecegim.Ama bugun ama yarin.
Git-gel uçak bileti fiyatına Kıbrıs'ta 15 gün tatil yapılır
Bir de okulundaki fırsatları değerlendir, Türkiye'den her yıl bir kaç öğrenci (lisans programlarından doktora programlarına kadar), öğrenci değişim programları ile buraya geliyor. Bu sadece Tayvan için değil, gitmek istediğin başka yer varsa, yine bu yolu araştırabilirsin. Hem eğitimine devam edersin hem de gezersin