0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazını ikiye böldüm, iki farklı şey yazacağım içininşallah, beklerim ne yazik ki doğru ve komik
Fırsatları değerlendirmek için nasıl çabaladığımı tahmin bile edemezsin Mehmet abi ama nasipten öteye geçilmiyor bir yerden sonra. Ya başvuru tarihleri ya gitmek istediğim araştırma grubu ya da kendi hocam yeri geldiğinde engel oluyor. Şuan oldukça yoğun bir şekilde tezime çalışıyorum sınavlarım seminerlerim var ama seneye gitmek istiyorum Erasmus'a. Hatta doktorayı dışarıda yapmak istiyorum, bunun için de seneye bir sürü yere başvurmayı planlıyorum...
Gecen sene hatırlarsan niyetlenmistim.Ticari vize ile gelip gidecektim ama bilet fiyatlarını görünce vazgeçmiştim
9.000km yapmak yerine, hanıma çay içelim mi demem yeterli oluyor.. Böylesine güzel görüntüleri paylaştığınız için teşekkür ederim, bazı sirkelerin (şarap) enerji veren içecek şeklinde fermante edildiğini de ilave etmek isterim.
Mehmet bey bilgilerinize baktığımda bulunduğunuz konum itibari ile birşey anlamadım ama yazılardan az çok çözdüm gibi.. Resimler ve arabalar müthiş. Fabrikalarda zaten gerekli övgüyü almış..
Kerem bey,Mehmet Taiwan'da yaşıyor.Dunyanin öbür ucu'nun kısa açıklaması