0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,2011 Dizel corollam var, 35.000 km'de bu aralar. Aracım hiç yağ uyarısı vermedi ama 20.000 ve 30.000 bakımlarından önce yağ çubuğunu kontrol ettiğimde yağın min. seviyesinde olduğunu gözlemlemiştim. Tam olarak ne kadar eksilttiğini bilmiyorum, sanırım min. seviyesinin de altına düşünce uyarı veriyormuş. 30.000 bakımında Mobil1 0-40 tam sentetik yağ koydurdum, geçen kontrol ettiğimde max seviyenin aşağısındaydı ama 40.000'e doğru belli olur.Benim de size sorum aracınız yağ uyarısı verdi mi? 1,5 litre eksilttiğini nasıl anladınız/ölçtünüz? Servisten mi söylediler? Bir de yağ min. seviyesine indiğinde ne kadar eksiltmiş demektir?
Evet benim ilk gittiğim sefer vakum pompası değiştirildi sorununuz çözüldü dediler ama ikinci kez yine tekrar etti. Takip edicez dediler şimdi bakalım ne yapacaklar? Ancak çok sinir bozucu bir durum o kadar para sayıp güvenip sıfır araba alıyorsun. Adamlar başında uyarmadan ürünü satıyorlar. Uyarmış olsalar başka bir seçim yapacaksın belki. Toyota'ya yakıştıramadım. Şİmdi oğlum babam Toyota gibi adam ama yağ kaçırıyo mu desin. OOf oof içime çok dert oldu arkadaşlar...
İyi de arkadaşlar ben bu kadar parayı sürekli yağı kontrol edip yanımda yağ ile gezmek için mi verdim. 4 yıl ödeyecem 900-900 yazık günah değil mi... Bwen bu ,işi japonyaya kadar götürürüm burda genel merkez çözüm üretmezse. Sonunda da dava açarım toyotaya...
Selamlar,Maalesef turbo değişincede sorun devam ediyor.Sanırım bu işin çözümü yok. Bence biraz önce dava edin.