0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar radyonun sesi 20-25 kademede iken kapılar kapalı vaziyette araç dışından çalan şarkı rahatlıkla duyulabiliyor Zaten sadece önlerde hoparlör mevcut dışarı o kadar ses geliyor olması normal mi?Aracı kısa süre önce aldım yeni yeni farkediyorum bu durumları. Bu sorun başka kimse de var mı acaba Ya da kapı sacı ile hoparlör arasında ayrı bir ses yalıtımı olma ihtimali var mı? Ya da var da benim aracımda mı yok? Çünkü ses özellikle hoparlörün olduğu bölgeden geliyor ve sesi yüksek seviyede tutunca sanki camlar açık gibi 2007 d-4d dizel.
hem toyota nın ses kalitesi mükemmel bence.onca arabaya bindim benım küçücük yaristeki ses kalitesini bile hiç bir arabada görmedim..
yorumlar gerçen çok garip özellikle gökhan bey güldürdünüz beni toyotaya sorun yumağı demedim sadece siz öyle anladınız. O kadar az miktarda açılan sesin açan dışından duyulması bana göre normal değil size göre olabilir
olsun benim gözümde en güzel ses yalıtımı toyota 'da özcan bey:))))...kargaya yavrusu şahin görünürmüş:)
Gerçi bence diye de belirtmişsiniz ama siz galiba ses sistemi duymadınız galiba Arabalarımız içinde en kötü ses sistemi maalesef ki Toyota'da Millet Toyotasına binlerce TL para harcıyor anca Leon'umda ki sesi yakalayabiliyorlar Seden hanım Bu arada adınız da güzelmiş Mahmut bey 20-25 ses ayarı o kadar da düşük bir seviye değil.Müsaade edin dışarı da ses gitsin.Yani aracınızın ses yalıtımında sıkıntı yok.Bu beni kesmiyor ve rahatsız oluyorum diyorsanız forumumuzun OKEY bölümüne bakın.Orada Mesut Akın arkadaşımız Peugeot 206 aracına ses yalıtımı yapmıştı.O yolu izleyerek yalıtım yapabilir-yaptırabilirsiniz.İyi günler...
bizim 2006 corollada da bazen bir yerlerde otururken müzik dinleyelim diyoruz araçtan.. camları açmak yetmiyor bazen kapıları da açıyoruz
güzel benzetme yorumlardan anladığım kadarıyla o kadar da sıkıntılı bir durum değil buna alışabilirim zaten toyota demek kalite demek orası hiç tartışılmaz :)Teşekkür ederim bu konuya da bir göz atıcam
Corolla da ses sistemi bu konuda farklı sanırım. Hoparlörler kapıda mı peki? Auriste dışarıdan dinlemek için camları bir karış açmak bile yeterli olur
çok dert bir durum değil... müzik paylaşınca güzel