0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tiz +5 mid +2 bas 0 ses 8-10 arasi aciyorum arka koltuktakiler rahatsiz oluyor yalnizken 12-13e cikiyorum onun bence 25 yuksek disaridan duyulmasi gayet normal
Benim ayarlarına göre değişik bir sound ayarı.Leon'da ki ayarım;- Tiz 7 (10 üzerinden)- Mid -2 bazen -3- Bas 8- Fad 2 Corolla da Fader ayarım 0 olarak ayarlı.Arka hoparlör pandizotta olduğu için arkada oturanlar rahatsız oluyor...
benim aracta orjinal ses sitemi eztra bisi yapmadim ayarlar 5 uzerinde tiz +5(sonda) nid+2+3(ortada) bas 0(ortada) FR +2+3(ses geride orta seviye) RL 0(sagsol ortada)
Gerçi bence diye de belirtmişsiniz ama siz galiba ses sistemi duymadınız galiba Arabalarımız içinde en kötü ses sistemi maalesef ki Toyota'da Millet Toyotasına binlerce TL para harcıyor anca Leon'umda ki sesi yakalayabiliyorlar Seden hanım Bu arada adınız da güzelmiş Mahmut bey 20-25 ses ayarı o kadar da düşük bir seviye değil.Müsaade edin dışarı da ses gitsin.Yani aracınızın ses yalıtımında sıkıntı yok.Bu beni kesmiyor ve rahatsız oluyorum diyorsanız forumumuzun OKEY bölümüne bakın.Orada Mesut Akın arkadaşımız Peugeot 206 aracına ses yalıtımı yapmıştı.O yolu izleyerek yalıtım yapabilir-yaptırabilirsiniz.İyi günler...
Benim arabada 4 tane hoparlor var +1 de bass var disari cikmiyo diye uzuluyorum
Leonda nasıl bir ses sistemi var bir açarmısınız acaba ?şu 8 adet hoparlör dediklerinden mi
şimdi bizde w220 s600l var dehşet bir orjinal bose ses sistemi var sesi sona dayadığımda kapıları kapattığımda 10 metre uzaklaştığımda ses duyulmuyor çokkk derinden geliyor... bumudur yani istediğiniz o zaman auris corolla civic megane vs vs almayacaksınız... yalıtımı daha iyi olan araçları tercih edin sözüm konuyu açan arkadaşa değil genel anlamda söylüyorum 40.000 tllik araç alıyorsunuz 100.000 tllik d-e sınıfı kalite bekliyorsunuz bende bunu anlamıyorum
Toyota'nın D segmenti 2012 model Avensis'inde de akustik berbat.Ama Vw (seat,škoda dahil)grubu her hangi bir aracin ses kalitesi bile mükemmel. Hatta söyle söyleyeyim eski aracımız Vw Crafter'in bile ses sistemi Avensis'ten kat be kat ustundeydi.Forumdan buna Türkay Sarikaya şahit olmuştu.İlk dinlediğinde,afedersiniz "oha" diye tepki göstermişti. Ses sistemi olarak Bose'mu dediniz? Artık Peugeot'nun bile kullandığı bu ses sistemi geride kaldı.Gecen sene yeni A6 İcin olmazsa olmazlardan biri olarak Bang-Olufsen ses sistemi istedim.Aracin fiyatı direkt 5.000 € arttı Ses kalitesini anlatamam cunku kelimeler kifayetsiz kalacaktır