0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beni ne kadar tanıyorsunuz? kullandığım araçları biliyormusunuz?kaç kere yüz yüze görüştük ?şu anki konuya yazdığım son mesajdan anladığınız bu mudur?toyota fanatiği olduğum düşüncesine nasıl vardınız?beni dehşetle izlemek nasıl bir duygu ?vw ve opelin toyotadan daha iyi araçlar yaptığına dair bir kanıt belge resim var mı ?
kemal abi işte mesele kalın punto işaretlediğim yazında gizli. biz opele kötü donanımsız vs vs demedikki bilakis insignia donanım zengini aslan gibi tank gibi taş gibi araba ama işte turbo motorların sorunları daha fazla olduğunu hepimiz biliyoruz. insigniateam forumunu bir incele istersenben aracı defalarca inceledim tek kusuru benim gibi 1.90 boyunda olan kişi arka tarafa rahat sığamıyor başım tavana değiyor onun haricinde malzeme kalitesi olsun tasarım olsun 10 numara araç
alman otomobillerini seviyorsunuz sanirim
Benimi izleyeceksiniz? hiç gerek yoktu yahu
Benim yazdığım yorumlar silinmiş mi bana mı öyle geliyor.... Bilgisi olan ??
Ben de öyle düşünüyorum M. Ali abi Ne güzel konuştun Kadir abi İnşallah Can abicim inşallah...
Ahanda son mesajın Oğuz abi araya çok şey girince böyle oluyor işte hıh
adana çık aradan
oğuzum kendini yakacağın konu ile ilgili mesajların duruyor ama
gençliğine doyamadan forumda bir zamanlar oğuz vardı benim hemşoydu falan diyecem
Yahu Oğuz evlenmekten söz ediyor orada bizde evlen demişiz Konuyu nerelere getirmişsiniz öyle.Yok atılma yok vardı filan Oğuz var,var dı değil )))))))))))))Sen bakma Oğuz bunlara.Mesajlarda bazen gerginliğe sebep olan mesajlada silinme olabiliyor.Tabi konu bütünlüğü acısından bazen silinmesine gerek olmayan mesajlarda gittiği oluyor.Fakat senin mesajlarınla ilgili ne bir silinme nede bir sorun olduğunu hatırlıyorum.:Yeri gelmişken mesaj silme hoşlanmadığımız bir yöntem ama bazen kişiyi silmek yerine o anki mesajarı silmek kişiye sert olmakla birlikte uyarı olmuş oluyor.Bazen birinin dediğini diğeri çok alakasız anlayabiliyor.Benim bşıma kaç defa geldi mesela.
yüz yüze nerden tanıyım sizi.Kızımı verecek halim yok çok tanımam gerekmiyor yani. toyota fanatiği olduğunuzu forumdaki mesajlarınızdan anladım. örn. auris focus diyorlar auris. corolla golf diyorlar corolla. hemen bir toyota baskınlığı içindesiniz gibi geldi bana. dehşetle izlemek için ceketinizi askılığa asıp yazdıklarınız okuyunca anlarsınız.illa kanıta gerek yok. wv opel olsun c segmentinde corolladan daha iyi araç yaparlar yani. kullandığım corolladan biliyorum gerçi artık corollayı sattım gibi. daha geç satmayı planlıyordum fakat birisini buldum satıyorum