0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinirlendirdiysem özür dilerim Bahadır abi...Asla ve asla dalga geçmek laf vurmak gibi bir huyum yoktur hele büyüklerime karşı bunu asla yapmam kişiliğimden taviz vermem...Mesajımda dalga geçmek istemedim 1.2 -1.4 tsi gerçekten pek bilgim yok model motor seçenekleri hakkında kusura bakmayın tekrardan...
o değilde bahadır bey yakacak kendini
neden ? Insignia'ya karar verdim diye mi ? Yok canım o kadar da kötü bir model olduğunu düşünmüyorum açıkçası..
valla bilmem öğretmenim gül gibi ağrısız sıkıntısız atmosferik avensis dururken aslında avensis makyaj yedi siz karar verene kadar max 2 yıl içinde yeni kasası gelir.. insignianında yeni kasası gelir bence acele etmeyin
Aman ha deyim Uğur kardeşim.Amanın iflahı kesildi hangi araba alıcam diye.Kalbine mi indireceksin sen? Bahadır hocam opel iyidir, hoştur,biraz boştur ama iyi karar. )))))))))))) Daha iyi karar var ama buda yalnış karar değil.Hayırlı olsun.Ammmmmaaaa alır almaz bol bol resim istiyoruz ona göre.
hiç merak etmeyin..tüm siteyi resimlerle dolduracağım alınca )
Beş gözle bekliyorum ) (iki gözlüğüm var ama birinin camı kırık )
sizi hayret ve dehşetle izliyorum her mesajınızda toyota fanatiği olduğunuzu belli ediyorsunuz. opel wv ve diğer markalarda en az toyota kadar iyi ve toyotadan daha iyi araç yapıyorlar.
hocam hayatının hatasını yaparsın...
Bahadır hocamın tereddütlerini anlıyor gibiyimBiz hepimiz psikolojik olarak toyotaları bennimsemişiz ve savunuyoruztoyota ününü haketmiş bir araba , ancak opel gerek kalite olarak, gerek teknolojide hiç te avensisten geri kalır bir araç değil, hatta bırak insignia yı astralarda bile kalite gayet üst seviyedeinsignianın kalitesi kesinlikle tartışılamaz, bence toyota modellerinden çok ilerdetip olarakta son derece fitürüstik, arabanın her yerinden karizma akıyorancak.. sorunsuzluk konusunda toyotayla yarışabilirmi...? işte orası şüphe götürürbirde yakıt olayı var... 1.4 ne yakıyor bilemem ama önceki sırf yüksek yakıt sarfiyatından tutunamadıeğer 1.4 yakıtı kabul edilir düzelerdeyse, bence bu araç alınırmotoru çabuk biter olayı falan şehir efsanesikoskoca general motors , öyle kolay bitermi hiçbitse bile en az 250-300 bin km. ki bu süre zarfından kaç kere satılırdonanım seviyesi ise gerçekten mükemmel, sinyalleri bile digital meretinsağa, sola sinyal vereceğiniz zaman kola dokunmanız yetiyor, kol yerinden oynamıyor ama sinyali çalıştırıyorsoğutmalı torpido daha 96 vectrada bile standarttı.... Bahadır hocam,Benim arabaya epeydir çeşitli müşteriler gelip gidiyorkarasızlıktan satamıyordum, bu gün bir genç geldi , arabaya bayıldıalıcı (hemde istediğim fiyata) (40 bin) çocuktan bir kaç gün süre istedimyarın opele gidip şu insigniayı iyice inceleyeceğimolabildiğince foto da çekeceğim, fotolar ve edineceğim bilgiler birazda senin için96-97 yıllarında opelden bir miktar ağzım yandı, ama aradan geçen zamanda düzelmiştir sanıyorumbakarsın insignia alırım, alırsam sanada deneyimlerimi aktarırım , kara vermen kolaylaşır