0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sakın sakın sakın dostum yukarida yazilanlari deneme tekirdag civari basıma geldi,yaslı bir adamin gazyagi ile araba yikar gibi yika tavsiyesini dinledim hic bir sey kalmadi gercekten ne cizik nede baska bir sey....soyle ki bir iki litre gazyagi dökün bir kovaya ve bir firca süpürge yardımı ile sanki su ile yıkarmiş gibi yıkayin ve 3-4 dak bekleyip tekrar bir kat gecin en sonunda durulayin...hic bir sey kalmayacak görürsünüz...sevgiler
Mert bey,Aynı şey benim başıma gelmişti.Gaza batırılmış bezle sildim hepsi çıktı.Eskiden bazı boya kaporta işini yapanlar araba parlasın diye aynı yöntemi kullanırlardı.
Tinerle yıkayın; hatta iyice bastırında aracın sacı ortaya çıksın. Pasta ile yapmakda bir yöntem ama oda boyayı inceltip yüzeyi çizecektir. En ideali gazyağı arkadaşım.Leke fazla yoksa bezi ıslatıp sil, yok çok fazla ise fırçaylada yapabilirsin...Sonrada güzelce yıkarsan hiç bir şey kalmaz...
tiner denediniz mi ki boyaya zarar vereceğini düşünüyorsunuz?gidin bakın, arexons'un zift temizleme spreyleri var, 15-20YTL'ye satıyorlar ve püskürttüğü tinerden başka birşey değil.edit:hatta bu da birinin resmi, bir yıldır kullanıyorum