0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar bugün arabamın aküsü bitince takviye ile çalıştırdım.Aracım 2005 model olduğu için 7 yıl sonra artık macera aramayayım dedim ve 60 amper mutlu silver aküyü 110 TL ye aldım.Aküyü taktıktan sonra camların tek dokunuş özelliği çalışmadı.Bir süre sonra sürücü tarafı çalıştı ama diğerlerinde bir düzelme yok.Açıp kapatıncaya kadar düğmeye basılı tutmak alışmamış biri için oldukça can sıkıcı.Bu durumda ne yapabilirim?
Benim 2007 model elegant corolla'mın da sadece sürücü camı tek dokunuş açılıyor/kapanıyor. Diğer camları açmak veya kapatmak için arkadaşınki gibi elle bastırmak gerekiyor. 2007 elegantlarda tek dokunuş özelliği sadece sürücü camında mı var, yoksa benim problemim de arkadaşımızınki gibi halledilebilir mi?
Bazı modellerin versiyonlarında donanım o şekilde yapılmaktadır, bayinizden yada yetkili servisinizden detaylı bilgi alınız.
Sürücü tarafından her cam için tek tek camı az indirip tam yukarı kaldırın ve tık diye kurulma sesini duyarsınız. İşte o zaman devreye girmiş demektir.
Teşekkürler, bunu da deneyelim. Tekin Bey'in metoduyla bir şey elde edemedim.
Sizin kasa da cam düğmelerindeki ışıkları iptal etiiklerini biliyorum da all auto modu nu kaldırdıklarını zannetmiyorum. Şimdi hatırlayamadım da.ama butonlara bakarakda anlayabilirsiniz.Sürücü tarafındaki gibi diğer anahtarlar da iki kademeli ise all auto modu vardır.
bir dakka ya ben bir şeyi anlamadım ve şaşkınım... Bilindiği üzere bizim güncel kasalar da sadece sürücü tarafı tek dokunuşla açılıp kapanıyor diğerlerini elle kapatıyoruz... Yani bu güncel kasa da olmayan ışıklandırma sistemi ve tek dokunuşla kapanma eski kasalar da var yeni kasalar da yok mu !