0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizden bunları duydum ya bittin sen toyota bin lira daha indirim yapıyorum benim 1.33'e Şaka bir yana ciddi sinir yaptı bende eller gider mersin'e toyota gider tersine...
Oğuz böyledir ama hafızaya alınan şey bilgisayarda olsun saatte olsun enerjisini kesince resetler.Ayarlarını tekrar kurmak gerekir.
Kerem abi yanlış anladın beni ona lafım yok normaldir böyle şeyler... Ben eski kasa corolla'da olupta yeni kasa da olmayan özellik yüzünden soğudum Camlar da ışık ve tek dokunuşla açıp kapatma...
Sıkma canını Oğuz bütün markalar aynısını yapıyorbenim civic te de sadece sürücü camı tam otomatikdiğerleri malesef basıp beklemelilerden
O ayrı bir olay bazı şeyleri maliyet azaltmak için mi çıkarıyor sorun yaratıyor diye mi anlamıyorum.Yapılan arge testlerinde kullanıcıları da dinleseler ne güzel olurdu valla.
Bizi ilk önce dinlerler sonrA atarlar dışarı.. bir araba da olabilecek herşeyi isteriz
Satacam zaten, çok canımı sıkıyor o camları açıp kapatmak, 99 model carismada bile 4 cam otomatiktiille mercedes aldıracaklar adama yaa
Kemal bey;öyle arabamı olur, hemen sat kurtul