0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar arabaya bir dizi bakım yaptırmak istiyorum en azından eksiklerini görmek için bir bakım yaptırmak istiyorum Toyota yetkili servise götürmeye düşünüyorum çünki piyasada bildiğim ve güvendiğim bir usta yok bundan önce eski bir arabamız vardı arabanın bütün orjinal parçalarını piyasa ustaları bozdu kırdı ve piyasada bir yenisi olamadığından çok uğraştık şimdi en azından bakımlarını yetkili serviste yaptırayımda eksiklerini güvendiğim yerlere yaptırırım en azından bileyim istiyorum...Toyota servisinde genel bakıma ne kadar para isterler yani sadece eksiklerine bakacak ne yapılması gerek falan ??
Parçaların servisteki fiyatı çok pahalı örneğin bir triger seti 650tl bunu servisten mi almalı piyasadan mı??
Hami bey,Yine forumdan Atilla Özdemir abimizin önerdiği bir yer vardı ama İstanbul'u çok az bildiğim için yeri konusunda bir fikrim yok.Sonkar'da 16 sene çalışıp ayrılan "Toyotacı Ali Usta" 0555 268 45 16'dan arayıp görüşebilirsiniz.
Şimdi verdiğin numarayı aradım telefonda fiyat alamadim yardımcı oluruz falan dedi mithat ustayı aramıştim toyotronic Güngörende şimdiye kadar en uygun fiyatı ondan aldım açıkcası parça dahil 250 dedi triger ve diğer kayışlar'a senin getirdiğin parça yıda takmam dedi dayko falan dedim onuda beğenmedi koyo veya nsk falan takarım ben dedi ne yapsam Ali Usta daha mı iyi yani??
Hami bey, "senin getirdiğin parça yıda takmam" olayı bence çok çirkin ve bencilce,sonuçta ben bir işçilik ödeyeceksem parçamı da istediğim yerden alabilirim,sonuçta özel servis.Ama eğer şöyle bir olay varsa durum farklı;parçaların ücretini öde işçilik bedava vs diye bir durum varsa o zaman saygı duyarım.
Parça artı işçilik istiyorlar sadece parça parası değil adamın dediği şeyde getirdiğin parçaya garanti veremem begenmiyorum o parçayı demiş oldu yani?? Bana biraz mantıklı geldi aslında getirdiğim parçayı takıp garanti vermeyecekse daha kötü değil mi durum??
Yetkili servis bize parça fiyatı 650 dedi şimdi ne yapayım ben ustanın verdiği parçayı mı taktırayım benim piyasadan almaya kalkarsam parça fiyatı 100 tl 100 de usta alıyor ama ustadan alirsam toplam 250 lira oluyor??
Hami bey parçaların bir listesini yazabilirmisiniz?
Sadece triger seti diğer kayışları piyasadanda alırım yada tüm kayış setide olabilir yani?Tamamı değişiyor zannedersem değişti mi??
Referans olması açısından size fiyat aldım.Bu işlemleri Dörtnal Toyota özel servisinde yaptırmış olsanız ödeyeceğiniz tutar işçilik dahil 250 TL.Mutlu günler