0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan bey çok teşekkür ederim,bende bu bilgilere dayanarak hangi kayış ve bilyaların değişeceğini de anlamış oldum.
Can bey yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Bu arada bu marka parçaları,bulunduğunuz şehirlerde temin edemezseniz,bana haber verin Sadık ustayla görüşürüm size gönderide bulunur...
Hami bey merhaba.Şimdi açtığınız konuya istinaden,Dörtnal Toyota Sadık ustaya danıştım.Sadık usta Dayko marka triger kayışını dükkanıma bile sokmam kaldı ki takayım dedi.Dayko'nun en fazla 60 bin km kadar dayanabileceğini belirti.Tiger seti değişimi ile ilgili olarak size bir liste yazacağım.Triger değişimlerinde bunlarında beraber değişmesi sağlıklı olur dedi- Bando marka triger kayışı (orijinal japonya üretimi)- NSK marka gergi bilyası- Vantilatör kayışı (Continental veya Bando marka)- Klima kayışı (Continental veya Bando marka)- Hidrolik direksiyon kayışı (Continental veya Bando marka) Referans olması açısından size fiyat aldım.Bu işlemleri Dörtnal Toyota özel servisinde yaptırmış olsanız ödeyeceğiniz tutar işçilik dahil 250 TL.Mutlu günler
Verdiğin bilgiler için ve uğraşların için teşekkürler sadık ustanın telefonu ve adresini pm atarsan sevinirim
Hamı bey özelden size mesaj attım.Bilginize...
Çok teşekkür ederim uğraşlarınız için