0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zevkle okudum, paylaşım için teşekkürler Nagi
Bizim ülkede cezaya itiraz etsen o da yetmezmiş gibi bir de bilimsel makale yayınlasan yanlış diye, ceza tutarını artırırlar heheyt! Yoksa biz düşünüyoruz hep bunları.
İlginç gerçekten.Gerçek her zaman gerçek değildir.
Abi bunları biz daha biliriz esasında. Ben bilançoya ayar veren bir sürü kişi kişiler tanıyorum.
güzel bir paylaşım gerçekten.. kıskandım fizikçi değilim ama elimde bulunan bir ceza var bu taktiği uygulasam mı acaba Vermeyen mi var maliyeci var sitemizde dikkat biraz daha
Hesap gününde ne cevap vereceğimi bilemiyorum.Hadi bilmiyordum desem olmaz çünkü çok iyi biliyorum.Vah halime şimdiden vah....Verilen her 100 bilançonun 90 oynanmış.İşin acısı bunun en bariz örnegini devlet kendisi yapıyor.İhale ye çıkılan deger 10.000.000 ihale sonucu 6.000.000.Şimdi bu iş 6 liralıksa neden keşif bedeli 10? Yok 10 lira doğru ise siz nasıl 6 liraya mal edeceksiniz.Vahhhh halimize vahhh...
Paylasim icin tesekkurler, bana ofsayt pozisyonlarini hatirlatti Yan hakemlerin bir mazereti olacak sanirim
her memuru bir tutmasak mı? Zira çürük elmalar toplumun her kesiminde var
Güzel bir Bilim Kadınından güzel bir paylaşım.Bu güzel olmayan ilüzyona bir örnek kendimden vermek isterim;Bundan bir kaç on yıl önce İstanbulda bir ana caddeye çıkmak üzere Kırmızı ışıkta 5. araba olarak bekliyordum,Yeşil yanınca sağa dönüşler başladı ve benim önümdeki aracı kullanan acemi olacak ki tam trafik ışığına geldiğinde aracını stop ettirdi,İlk 2 - 3 sn geçti ve aracını çalıştıramayınca hemen solladım ve sağa dönüşümü yaptım,30m ileride ki trafik polisleri beni sağa çekti ve cezai işlemler başladı.Bazen haklılığınızı kanıtlayacak zaman veya delil olmayabiliyor. Oysa ben Yeşilde geçmiştim.