0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeşilde geçtiyseniz cezai işlemi neye dayanarak yaptı... makbuzda hangi kusurlu hareket yazıyodu Tekin Bey?
4 yönlü kavşak olmadığından memurlar ışıkları göremiyorlardı,Benim önümdeki araç durunca, Kırmızı diye algılandı,Muhtemelen ben geçtikten 1- 2 sn sonrada kırmızı yanmıştır, çünkü benim arkamdakilerde geçemediler.Trafik ışık ihlali olarak yazıldı (olay 20 - 25 yıl önce olmuştu).
Tekin Bey'e yazılan ceza muhtemelen kavşak içinde yapılan sollama işlemiyle ilgili , yani geçerli olabilir.Amerika'daki olaya gelince , burada aynı olay için muhtemelen bizde mahkemeye başvursan önce yandaki şeritte araç olduğunu ispatlaman gerekir , Mobese falan derseniz o resimler oradan gelmez , büyük olasılıkla sehven silinmiş olur , v.s. v.s. Bu durumda polise mi inanacaklar , kul vatandaşa mı? Trafiğin kestiği parmak acımaz derler, öyle kalır 1-2 senelik mahkeme sürecinde ne çektiğinizi bir siz bilirsiniz bir de Allah.
Tabi o zamanlar zıpkın gibi delikanlısınız , polisler inanmadı size
hımm anladım.. ufak birşey daha var biliyorum kafanızı şişirdim küçücük bir olay için ama o aracını yol ortasında durduran mükemmel şoföre soramadılar mı?? kırmızı mı yanıyodu yoksa sizin araçta mı bir sorun oldu, niye durdunuz diyebilirlerdi
Paylasim icin tesekkurler, bana ofsayt pozisyonlarini hatirlatti Yan hakemlerin bir mazereti olacak sanirim
Vermeyen mi var maliyeci var sitemizde dikkat biraz daha
Nvidia chipset değişti , şu an sorun yok , fanı da direk bağlamışlar bir daha fazla ısınmasın diye.
Hayatım boyunca trafik kurallarına riayet ettim ve sakin kullandım, ama haklısınız o zamanları saçlarım vardı, memurları yanıltan şey yani Benim bulunduğum yol genişçe tek yönlü yoldu.