0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar oncelikle hepinize iyi aksamlar. Uzun zamandir forumda geziniyorum ve bu cruise control sevdasina bende katildim ve internetten kolu siparis ettim. Yakin zamanda gelecegini tahmin ediyorum. Ancak bir sorum olacak arabam 2006 model otomatik 1.6 benzinli vvt i corolla terra. Bu gelecek kol aracima uyacakmi emin degilim. Daha onceden oldugunu forumda okumustum ama tekrar tekrar konulari gezindim bulamadim. Umarim kol olur diye umut ediyorum Hepinize kazasiz surusler diliyorum...
Maalesef biraz hüzün ile karşılaşacaksınız.
Merhaba Ahmet beybenim aracımda arkadaşın araçtan neden hüzünle karşılaşıcak bende cruise control kolu sipariş edeceğimde cevabınıza göre.
Ahmet Bey merhaba 2013 model yeni kasa Corolla Advance dizel manuel vites aracım var . hız sabitleyici takılabiliyor mu? Takılıyorsa bunun için ne almam gerekiyor?
ahmet bey 2002 otomatik corolla e12 sol donanımı hız sabitleyici alt yapısı mevcutmudur yani sadece kol ile çalışırmı
Yıllara göre uyumlu donanımlar değişiyor,Sizin aracınızın donanımı ne acaba?
benim araç 2006 otomatik toyota corolla ruhsatta sol yazmasına rağmen digital klima ve çelik jant yok.
Kesinlikle olur,Ama bazı kablolar eksik olabilir, incelenmesi lazımBirde şu var, kol'u takmaya uygun yer yok, farklı alternatif düşünmelisiniz.
merhaba arkadaşlar ... ecu üzernde cruse kontrolun pin yerini bilen varmı??? aracım 2004 terra otomatik .. malum kablosu çekilmesi lazım!! internette bulduğum bir kaç konu var ama ecular farklı olablir .. 24 nolu pin olarak nette bir bilgi buldum ama emin değilim ??eğer curse takılı bir akadaş ecu nun fotosunu yaollarsa makbule geçer kıyaslama açısından ...http://au.toyotaownersclub.com/forums/topic/53636-question-zze122r-corolla-2005-at-fitting-after-market-cruise-control/
Bu makyajlı araç için geçerli siz araç makyajsız kasa araçınızda elektronik debriyaj yok, vakumlu sistem olması lazım AP500 hız sabitleme kolu temin etmeniz gerekiyor. Konu Makyajlı kasa 2005-2007 kapsiyor
Emin olmak için en kesin yol,Motor kaputunu acıp, gaz kelebegine bakmak.Telli ise eski, elektrikli ise makyajlıdır.